Primii pasi catre succes

Inceputul este adesea partea cea mai grea cand vine vorba sa-ti schimbi viata, indiferent ca ne referim la un regim de exercitii, un plan de dezvoltare personala, o dieta sau un program de renuntare la fumat. De ce? Pentru ca in subconstientul nostru avem multe motive sa nu o facem. Iti voi da cateva idei ca sa te incurajez sa pornesti la drum.

INCEPE CU TINE

<< Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume>>- MAHATMA GANDHI

Ce afirmatie uimitoare!De foarte multe ori vrem sa schimbam lumea. Este usor sa vorbim despre schimbarea pe care ar trebui sa o faca altcineva, decat sa ne suflecam manecile si sa o facem singuri.Daca vrei ca cineva drag sa se schimbe atunci devino tu insuti un exemplu de schimbare. Cand vei face asta vei castiga experienta, incredere si influenta. Vei fi multumit de tine insuti- trebuie sa fii acolo in primul rand pentru tine. Trebuie sa ai ceva de oferit inainte sa poti oferi ceva altora.

INCEPE DIN VREME

Noe nu a asteptat sa vina arca sa se urce in ea. Si-a construit una! Daca adopti o abordare proactiva pentru a-ti schimba viata, iti sporesti sansele de reusita si iti creezi mai multe optiuni in viata.

Cu cat esti mai tanar cu atat ai un avantaj mai mare si sansele tale de succes cresc. Efectul este ca performanta ta o va depasi chiar si pe a persoanelor mai muncitoare si mai talentate decat tine.

INCEPE CU PASI MICI

Cu cat schimbarea este mai mare, cu atat poate fi mai intimidanta. De aceea e recomandat sa incepi cu pasi mici. Asa vei prinde curaj. Daca si reusesti asta te va ajuta sa faci pasul urmator. Nu poti face al doilea pas daca nu l-ai facut pe primul.

Dar iti dau un sfat : nu te astepta sa intelegi toate implicatiile necesare pentru a ajunge in varf inca de la inceput. Tu concentreaza-te pe pasul urmator.

INCEPE ACUM

,,Cea mai mare prapastie in viata este aceea dintre a sti si a face,,

Stim cu totii ca daca vrem sa ne schimbam si sa ne dezvoltam trebuie sa incepem odata si-odata. De aceea majoritatea oamenilor esueaza la inceput.

Asadar, nu mai astepta…

Pana iti achiti casa sau masina.

Pana iti cumperi o casa noua sau o masina noua.

Pana iti cresc copiii mari.

Pana termini scoala.

pana slabesti cinci kilograme.

pana te casatoresti

pana divortezi

pana faci copii

pana te pensionezi

pana la vara

pana la toamna

……………

pana MORI.

Ai un milion de motive sa nu incepi acum dar nici unul nu e la fel de convingator ca decizia ta de schimbare, de dezvoltare , de reusita.

Peste o luna , un an , cinci ani s-ar putea sa ai un singur regret. Ca nu ai inceput acum . ZIUA DE AZI CONTEAZA

Prima decizie pe care trebuie sa o iei este SA INCEPI

O zi cu decizii intelepte dragii mei!

https://mailchi.mp/8e36b59b71cb/dktaj4dh8l

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: