Multumesc, multumesc,multumesc…

Mulțumesc mulțumesc mulțumesc … dacă este rostit în mod repetat cu o trăire interioară intensă acest cuvânt simplu îți poate îmbunătăți viața într-o măsură mai mare decât iti poți imagina.

Cuvântul trebuie rostit expresiv și dublat cu un sentiment profund de recunoștință în inima ta, cu emotie.

Atunci când cineva îți spune mulțumesc …fără să simtă o stare reală de recunoștință nici tu nu simți nimic. In schimb atunci când cineva îți spune mulțumesc din inimă …te umpli automat de iubire și bucurie.

Orice om poate simți instantaneu efectul la nivel energetic atunci când rostești cuvântul mulțumesc cu o trăire interioară intensă… tu îi dai viață

Eckhard Tolle spunea: „Daca singura rugaciune pe care ai spus-o in intreaga ta viata a fost „multumesc”, este suficient!”

Oamenii recunoscatori sunt mai fericiti, mult mai putin stresati, mult mai satisfacuti de viata lor, de relatiile din viata lor.

Recunostinta in viata oamenilor ii ajuta sa isi creasca nivelul de constientizare al realitatii, sa aibe o imagine de sine mai puternica, sa aibe scopuri in viata mai bine definite.

Oamenii recunoscatori gandesc pozitiv si cauta de fiecare data partea buna in orice situatie, problema care intervine.

Un studiu facut ne arata ca oamenii recunoscatori dorm mai bine, deoarece inainte de culcare gandurile lor sunt pozitive. Studiul ne arata ca recunostinta in viata oamenilor ii face mai fericiti.

Recunostinta creste atunci cand devenim constienti de importanta ei in viata nostra, ea ne lumineaza, aratandu-ne ce este cu adevarat important si mai ales cum putem sa impartasim acest dar important si celorlalti.

Multumesc ca imi cititi zilnic postarile. Sa aveti o zi plina de recunostinta!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: