De ce este importanta atitudinea?…

Desi este posibil ca persoanele cu un anumit talent sau foarte motivate, sa reuseasca in viata, in ciuda unei atitudini negative,acest lucru nu se intampla foarte des si e nevoie de mult efort.

Chiar si oamenii perfect obisnuiti pot face lucruri grozave atunci cand au o atitudine grozava.

,,Avantajul invingatorului nu consta intr-un dar innascut , intr-un coeficient al inteligentei ridicat sau in talent. Avantajul invingatorului tine in intregime de atitudine, nu de aptitudine. Atitudinea este criteriul necesar succesului. ,, Atitudinea nu o poti cumpara. Nu are pret. Nu e de vanzare

ATITUDINEA PE CARE O AI CAND INCEPI UN LUCRU INFLUENTEAZA REZULTATUL MAI MULT DECAT ORICE ALTCEVA

Am auzit cu totii expresia ,, Totul e bine cand se termina cu bine,,. Iata alta la fel de adevarata ,, Totul e bine cand incepe cu bine,, Persoanele increzatoare isi maresc sansele de succes. Pesimistii invita rezultatul negativ la care se asteapta.

Cand abordezi o sarcina – mai ales una care nu iti place- concentreaza te asupra faptelor , nu a sentimentelor. Concentreaza te asupra posibilitatilor , nu a problemelor. Acest lucru va da o directie corecta atitudinii tale.

DE MULTE ORI ATITUDINEA FATA DE CEILALTI DETERMINA ATITUDINEA FATA DE PROPRIA PERSOANA

Cand interactionam cu ceilalti , atitudinea noastra stabileste adesea tonul pentru modul in care ne tratam reciproc. Zambeste-le oamenilor cand ii intalnesti, si de multe ori iti vor raspunde cu un zambet. Poarta-te agresiv si, foarte probabil , oamenii iti vor da peste nas. Daca vrei sa ai parte de interactiuni placute pe parcursul zilei, trateaza-i frumos pe ceilalti. De cele mai multe ori functioneaza.

ATITUDINEA ITI POATE OFERI PERSPECTIVA UNUI CASTIGATOR

In cultura competitiva de astazi , toata lumea este in cautarea unui avantaj. Daca toate lucrurile sunt egale , cea care castiga e atitudinea. Uneori , chiar daca nu toate lucrurile sunt egale cea care castiga este tot atitudinea. A avea o atitudine grozava este ca si cum ai avea o arma secreta.

ATITUDINEA TE FACE FERICIT, NU REALIZARILE

Gandurile tale vor fi mereu mai importante decat lucrurile din viata ta. Faima si averea sunt trecatoare. Satisfactia data de realizare este de moment. Nu poti castiga FERICIREA . TREBUIE SA O ALEGI!

,,Cel ce incearca sa caute fericirea schimband toate lucrurile, in afara de propria dispozitie, isi va irosi viata in eforturi fara rod si isi va spori durerea pe care cauta sa o inlature,, Satisfactia vine din interiorul nostru conform atitudinii.

ATITUDINEA TA ESTE MOLIPSITOARE

Atitudinea ti-o alegi, si trebuie sa tii cont ca alegerile pe care le faci influenteaza alte persoane din jurul tau.

Intr-o organizatie sunt intotdeauna doua tipuri de oameni.Cei care polueaza si cei care purifica. Cei care polueaza sunt ca niste fumatori: imprastie fum in jur. Acestia urasc cerul senin si , oricat de bine ar fi, gasesc intotdeauna o modalitate de a face sumbra situatia. Cand cei din jur le inspira toxinele ajung sa se simta din ce in ce mai rau.

Pe de alta parte cei care purifica, fac tot posibilul sa imbunatateasca atmosfera. Ei absorb cuvintele toxice ale celor care polueaza dar le filtreaza inainte de a le transmite mai departe. Cand petreci timp cu alti oameni, acestia pleaca mai bine sau mai rau? Stii sa limpezesti aerul si sa oferi o incurajare?

O atitudine buna iti amplifica oportunitatile. De regula pesimistii au parte de ceea ce se asteapta. La fel si otimistii.Credinta in propria persoana creste sansa de reusita. Faptul ca esti pozitiv cu oamenii ii determina, la randul lor, sa fie pozitivi cu tine.

Pastrati-va zilnic o atitudine pozitiva si cu siguranta veti avea o zi minunata!

Small plant growing on brick floor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: