Secretul prosperitatii….

De cateva zile citesc despre Secretul care aduce prosperitatea in viata noastra. Am vazut filmul , chiar de cateva ori dar abia acum parca am inceput sa descifrez mai bine tainele ascunse in acest film.

Acest Secret iti da tot ce vrei, sanatate , fericire, prosperitate. Poti sa ai, sa faci si sa fii tot ce vrei.

,,Secretul este raspunsul la tot ceea ce a fost , tot ceea ce este si tot ceea ce va fi ,, – R. W. Emerson

Cu totii functionam pe baza aceleiasi energii infinite. Cu totii ne calauzim dupa aceleasi legi. Legile Universului sunt atât de exacte ! Cu totii functionam pe baza aceleiasi forte si anume legea atractiei.

Suntem asemeni unui magnet . Atragem prin gândurile noastre . Ce trebuie sa facem ? Sa avem mereu în minte ceea ce vrem sa facem. Sa ne clarificam scopurile. Asa invocam cea mai importanta lege a universului , legea atractiei .

Devii ceea ce gândesti în majoritatea timpului , dar si atragi lucrurile la care te gândesti cel mai mult.

,, Gandurile devin lucruri,,

Fiecare gând are o anumita frecventa si daca te gândesti din nou si din nou emiti acea frecventa constanta. Imagineaza-te traind în abundenta si o vei atrage .

Problema e ca oamenii se gândesc la ceea ce nu vor si se întreaba de ce acel lucru intervine în viata lor din nou si din nou. Legea atractiei nu tine cont daca ceea ce gândesti tu e bun sau rau , sau îti place sau nu . Raspunde la gândurile tale.

Daca te gândesti la datorii , acesta este semnalul pe care îl transmiti în univers , de asta vei avea parte mereu, când te gândesti la ce îti doresti activezi un gând si legea atractiei lucreaza sa îti atraga spre tine acel gând .

Cand te concentrezi pe ce nu vrei, nu il îndeparteazi de fapt activezi chiar gândul a ceea ce nu vrei iar legea atractiei îl aduce catre tine.

Funcționeaza întotdeauna indiferent ca o întelegi tu sau nu , indiferent daca crezi în ea sau nu .

Daca te plangi ca ceea ce primesti este rau vei primi mai rau , vei crea ceva ce va fi mai rau .

Concentreaza-te pe ceea ce doresti si viata ta se va schimba. Schimba-ti focusul de la ce nu vrei … la ce vrei.

Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva atragem oameni pozitivi evenimente pozitive si situatii pozitive . Daca suntem negativi sau maniosi , atragem oameni rai și maniosi si situatii negative .

Atragi lucrurile asemanatoare gândurilor pe care le ai permanent în minte , indiferent daca aceste gânduri sunt constiente sau inconsiente . Tu esti un magnet care atrage gânduri , oameni , întâmplari si moduri de viata

Daca nu întelegi un lucru nu trebuie sa-l respingi . Nu întelegi cu adevarat electricitatea, chiar daca nu o întelegi o folosesti ori de câte ori ai nevoie, poti gati cina cu ea , poti lumina o încapere.

Atunci cand incepi sa întelegi legea atractiei te înspaimânta câte gânduri negative îti trec prin minte , dar s-a dovedit știintific ca un gând pozitiv este de sute de ori mai puternic decât un gând negativ.

Asa ca va urez sa aveti o zi plina de gânduri pozitive care sa aduca catre voi prosperitate, iubire si împlinire. O zi faina dragii mei !

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: