Recunostinta

Incepe-ti ziua simtind o stare de recunostinta.

Fii recunoscator pentru patul in care ai dormit, pentru acoperisul pe care-l ai deasupra capului, pentru covorul sau podeaua pe care o ai sub picioare, pentru apa care curge la robinet, pentru sapun, pentru dus,pentru pasta de dinti, pentru haine, pantofi, pentru frigiderul care iti raceste alimentele, pentru masina pe care o conduci, pentru slujba pe care o ai, pentru prieteni.

Daca zilnic gasesti ceva de care sa te plangi, Universul iti trimite mai mult! Adu-ti aminte ca devii expert in orice, imediat cand ai atins 10 000 de ore de experienta in acea activitate. Universul nu iroseste niciun talent, asadar, daca esti deja expert in a te plange de trafic, guvern, oameni, ai toate sansele sa nu vezi binecuvantarile din viata ta. Opreste-te, deci, de cate ori iti vine sa te plangi pentru ceva si… multumeste pentru cum e! E uimitor cum se schimba lucrurile pe care le binecuvintezi cu recunostinta!

Fii recunscator pentru vreme, pentru soare , pentru cerul pe care il ai deasupra capului, pentru pasari , pentru copaci , pentru flori, pentru ploaie.

Multumesc! Multumesc! Multumesc!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: