Cum alegi un gel de curatare pentru maini ….  

 

   Spalatul mai des pe maini si folosirea unui dezinfectant sunt in prima linie in lupta cu microbii, germenii si virusii.Suntem intr-o perioada in care vedem cum un virus a pus intreaga lume in STOP.
Vine perioada de toamna-iarna si e sezonul preferat al lor.
    Cel mai bine e sa ne inarmam cu o imunitate mai buna si sa incercam sa ne tinem departe de ei. Si un gel de curatare face foarte mult pentru mentinerea sanatatii si e de folosit peste tot: la birou, la scoala, in mijloacele de transport si in orice loc public unde exista un risc de a te intalni cu un virus, un germen sau o bacterie.
   Nu toate gelurile de curatare sunt create egal. De aceea, e important sa intelegi ce il face sa fie eficient si la ce sa te uiti cand esti pus sa alegi dezinfectantul ideal pentru familia ta.
    In primul rand, procentajul de alcool este foarte important si mai mult nu inseamna si mai bine. 100% alcool nu functioneaza, intrucat e necesar si un procent de apa pentru a evita evaporarea rapida a alcoolului, permitand sa actioneze mai mult timp. Pentru o eficienta maxima, alege un gel de curatare sau dezinfectant cu alcool intre 60 si 85%.
Unele contin gel de Aloe Vera sau Vit. E ceea ce permit hidratarea mainilor, evitand efectul de uscare datorita folosirii frecvente.
    Deci, 3 lucruri de care sa tii cont cand alegi gelul de curatare sau dezinfectantul pentru tine si familia ta si sa te asiguri ca si are efectul dorit:
         1)  Procentul de alcool – cele mai eficiente produse au intre 60 si 85% alcool in compozitie         

2)  Extra ingredientele – datorita folosirii frecvente, gelul de Aloe Vera sau vit. E previn uscarea pielii.         

3)  aplicarea corecta si cat mai des – in primul rand, inainte de aplicare, indeparteaza toate urmele de grasime, murdarie, alte materiale de pe maini ca aplicarea sa fie eficienta. Aplica produsul in palma si freaca mainile viguros timp de 30 de secunde. 
    Este foarte important timpul in care se freaca mainile pentru ca virusii nu mor instant de aceea e nevoie de aceasta perioada de 30 sec.
    Si sunt fericita sa te anunt impreuna cu Forever de noul nostru produs tocmai lansat:  Gelul de curatare instanta a mainilor.    Gel de curatare maini cu Aloe vera si 70% alcool – pentru protectie fara apa sau sapun care permite hidratarea cu o cantitate considerabila de Gel de Aloe Vera in compozitie si cu un miros racoritor de citrice.
    Pune in ghiozdanul celor mici acest gel care le permite curatarea mainilor atunci cand apa si sapunul nu sunt la indemana.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: