Adu magia in viata ta ! (2)

Indiferent cine eşti, unde te afli şi în ce circumstanţe trăieşti, magia recunoştinţei îţi va schimba pentru totdeauna viaţa!

Recunoştinţa îţi poate transforma ca prin magie relaţiile în legături armonioase şi profunde, indiferent în ce stadiu se află acestea la ora actuală. Ea te poate conduce în mod miraculos la prosperitate, oferindu-ţi toţi banii de care ai nevoie pentru a face tot ceea ce îţi doreşti.

Recunoştinţa îţi poate îmbunătăţi starea de sănătate şi poate aduce în viaţa ta o fericire cum nu ai mai trăit vreodată. Ea te poate conduce la succes în carieră şi în orice domeniu, sau îţi poate oferi slujba la care visezi.

Orice îţi doreşti să devii, să faci sau să ai, cea mai sigură modalitate de a te bucura de succes este recunoştinţa. Puterea magică a acesteia îţi poate transforma întreaga viaţă în aur curat! Dacă vei practica recunoştinţa, vei începe să înţelegi de ce nu au mers bine anumite lucruri din viaţa ta şi de ce nu ai ajuns încă să te bucuri de tot ceea ce îţi doreşti. Dacă îţi vei face din ea un mod de viaţă, te vei trezi în fiecare dimineaţă fericit că trăieşti pe acest pământ. Viaţa ţi se va părea cel mai minunat lucru între toate. Vei realiza tot ceea ce îţi vei propune, aparent fără niciun efort. Te vei simţi uşor ca un fulg şi mai fericit decât te-ai simţit vreodată până atunci.

Chiar dacă provocările nu vor dispărea din viaţa ta, vei şti cum să le depăşeşti şi vei învăţa lecţiile pe care ţi le oferă. Fiecare zi ţi se va părea magică, într-o măsură mult mai mare decât atunci când erai copil.

Este viaţa ta magică?

Este foarte uşor să îţi dai seama cât de mult aplici recunoştinţa în viaţa ta. În acest scop, este suficient să analizezi principalele domenii ale vieţii tale: cel financiar, starea de sănătate, fericirea, cariera, căminul şi relaţiile.

Domeniile în care te bucuri de abundenţă şi de împlinire sunt cele în care ai aplicat cel mai mult puterea recunoştinţei, căci rezultatele acesteia sunt întotdeauna magice.

Domeniile în care nu te bucuri de abundenţă şi de împlinire sunt cele în care nu te-ai simţit niciodată suficient de recunoscător. Este cât se poate de simplu: atunci când nu te simţi recunoscător pentru ceva, nu poţi primi mai mult din acel ceva. Absenţa recunoştinţei întrerupe magia în acel domeniu al vieţii. Dacă nu te simţi deloc recunoscător, tu întrerupi singur fluxul de energie care te poate conduce către o stare mai bună de sănătate, către relaţii mai armonioase, către mai multă bucurie, către mai mulţi bani şi către un succes mai mare în domeniul carierei, slujbei sau afacerilor.

Dacă doreşti să primeşti, trebuie să începi prin a dărui. Aceasta este lege. Recunoştinţa înseamnă să oferi mulţumiri, iar lipsa ei întrerupe magia şi te împiedică să primeşti ceea ce îţi doreşti de la viaţă.

Reţine: „Celui care nu este capabil să îşi exprime recunoştinţa i se va lua chiar şi ceea ce are.”

Miturile şi legendele din vechime afirmă că magia nu poate fi invocată decât prin rostirea „cuvintelor magice”. Exact aşa funcţionează şi magia recunoştinţei. Ea apare numai atunci când rostim cuvântul: mulţumesc. Oricât de mult aş insista, nu voi reuşi niciodată să îţi descriu cât de important este acest cuvânt în viaţa ta. Dacă doreşti să trăieşti într-o stare perpetuă de recunoştinţă şi să experimentezi magia acesteia în viaţa ta, mulţumesc trebuie să devină principalul cuvânt din vocabularul tău. Mai mult decât atât, el trebuie să devină însăşi identitatea ta. Cuvântul mulţumesc este puntea de legătură între starea ta actuală şi viaţa la care visezi.

Aşadar, iată formula magică:

1. Gândeşte şi rosteşte în mod deliberat cuvântul mulţumesc.

2. Cu cât vei gândi şi vei rosti mai des mulţumesc, cu atât mai multă recunoştinţă vei simţi.

3. Cu cât vei oferi mai multă recunoştinţă, cu atât mai multă abundenţă vei primi. Recunoştinţa este o stare de spirit.

Legea lui Newton spune că ceea ce primeşti este întotdeauna egal cu ceea ce oferi. Cu alte cuvinte, dacă îţi vei amplifica sentimentul recunoştinţei, rezultatele pe care le vei obţine se vor amplifica la rândul lor, căci ele trebuie să fie egale cu ceea ce oferi.

Cu cât vei fi mai sincer atunci când îţi vei exprima recunoştinţa, cu atât mai rapid se va schimba viaţa ta. Când vei descoperi cât de uşoară este practica recunoştinţei şi cât de simplu este să o integrezi în viaţa ta de zi cu zi, şi când vei constata pe pielea ta magia acesteia, nu îţi vei mai dori niciodată să te întorci la vechea ta viaţă de dinainte.

Dacă vei practica recunoştinţa în mică măsură, viaţa ta se va schimba într-o măsură la fel de mică.

Invers, dacă vei practica intens recunoştinţa în fiecare zi, viaţa ta se va schimba în maniere pe care la ora actuală nu ţi le poţi imagina.

                                                    Vino cu noi in grup

       https://www.facebook.com/groups/207296503718958

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: