Adu Magia in viata ta! (3)

UN PROGRAM MAGIC

In acest program  vom trece prin 28 de tehnici magice special concepute pentru a te ajuta să aplici puterea magică a recunoştinţei în domeniul stării tale de sănătate, în cel financiar, în cel profesional şi în cel al relaţiilor, transformându-le astfel încât să îţi îndeplineşti toate dorinţele, de la cele mai mărunte la cele mai mari vise. Vei învăţa de asemenea cum să practici recunoştinţa astfel încât să îţi dizolvi problemele şi să transformi orice situaţie negativă într-una pozitivă.

Cunoaşterea pe care ţi-o oferă acest program îţi poate schimba viaţa dar dacă nu o vei pune în practică, ea îţi va aluneca printre degete, iar oportunităţile de a-ţi schimba cu uşurinţă viaţa nu se vor grăbi să apară.

   Va trebui să practici tehnicile descrise timp de 28 de zile la rând, pentru a-ţi impregna astfel celulele corpului şi mintea subconştientă cu puterea recunoştinţei. Abia atunci vei putea să îţi schimbi pentru totdeauna viaţa. Vei transforma recunostinta într-o obişnuinţă şi într-un mod de viaţă.

Vei ajunge astfel să înţelegi din ce în ce mai limpede cum funcţionează viaţa

şi cât de uşor este să te bucuri de viaţa la care visezi.

Primele 12 tehnici aplică puterea magică a recunoştinţei asupra lucrurilor de care te bucuri în momentul prezent şi pe care le-ai primit în trecut, căci atât timp cât nu vei fi recunoscător pentru ceea ce ai, magia nu va putea opera, iar tu nu vei primi mai mult. Aceste 12 tehnici vor declanşa pe loc magia recunoştinţei.

Următoarele zece tehnici vor aplica puterea magică a recunoştinţei asupra dorinţelor, viselor şi aspiraţiilor tale. Ele te vor ajuta să îţi transpui în practică aceste dorinţe, şi astfel să îţi transformi ca prin farmec circumstanţele vieţii!

Ultimele şase tehnici te vor conduce pe un nivel nou, care îţi va permite să îţi saturezi fiecare celulă a corpului şi fiecare colţişor al minţii cu recunoştinţă. Vei învăţa astfel cum să te foloseşti de puterea magică a recunoştinţei pentru a ajuta alţi oameni, pentru a-ţi dizolva problemele şi pentru a schimba în bine orice situaţie negativă cu care te confrunţi.

Nu va trebui să îţi modifici în niciun fel programul de zi cu zi pentru a-l adapta la noua ta practică, întrucât tehnicile au fost special concepute pentru a putea fi integrate în orice condiţii, indiferent dacă te afli la locul de muncă, acasă, dacă lucrezi sau dacă te bucuri de un weekend ori de o vacanţă. Recunoştinţa este extrem de portabilă, putând fi luată oriunde şi operându-şi magia în orice loc şi în orice circumstanţe!

Dacă vei rata o zi de practică, vei pierde o parte din beneficiile deja acumulate. De aceea, pentru a te asigura că magia nu dispare din viaţa ta, cel mai bine este să reîncepi practica cu tehnica descrisă cu trei zile în urmă.

Cu alte cuvinte, este bine să reiei ultimele trei zile de practică.

Unele tehnici trebuie practicate dimineaţa, în timp ce altele trebuie practicate de-a lungul zilei. De aceea, cel mai bine este să citeşti tehnica recomandată pentru ziua în curs dimineaţa, imediat după trezirea din somn. Vor exista şi tehnici pe care va trebui să le citeşti seara, căci vor trebui practicate chiar la trezire, dar te voi avertiza de fiecare dată când urmează o astfel de tehnică.

  Oricum, dacă doreşti să te simţi pregătit, poţi citi în fiecare seară tehnica ce urmează pentru ziua următoare. În acest caz, nu uita totuşi să reciteşti tehnica dimineaţa, după ce te-ai trezit.

Este posibil să exagerezi cu recunoştinţa? Nu, niciodată! Poate viaţa să devină prea magică? Imposibil! De aceea, practică la infinit aceste tehnici, astfel încât recunoştinţa să se integreze adânc în conştiinţa ta, devenind o a doua natură pentru tine. Practic, la sfârşitul celor 28 de zile creierul tău va fi resetat, iar recunoştinţa va deveni parte integrantă din mintea ta subconştientă, care ţi-o va evoca în mod automat în orice

situaţie. Magia pe care vei ajunge să o experimentezi în viaţa de zi cu zi va fi o sursă constantă de inspiraţie pentru tine, şi fiecare zi din viaţa ta va deveni spectaculoasă, nici mai mult nici mai puţin!

https://www.facebook.com/groups/207296503718958

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: