Adu magia in viata TA ! (4)

Tu la ce visezi?

Scopul multora din tehnicile magice care urmează este de a te ajuta să îţi împlineşti visele. În acest scop, trebuie să îţi fie foarte clar ce anume îţi doreşti.

Aşează-te în faţa calculatorului sau a unei foi de hârtie şi fă o listă cu tot ceea ce îţi doreşti în toate domeniile vieţii tale. Gândeşte-te cât mai detaliat la tot ceea ce doreşti să devii, să ai şi să faci în domeniul relaţiilor, al carierei, al sănătăţii, în cel financiar şi în orice alt domeniu al vieţii care ţi se pare important. Poţi descrie aceste dorinţe în oricât de multe detalii, dar focalizează-te exclusiv asupra scopului final, nu asupra „manierei” în care poate fi acesta îndeplinit. Lasă aceste maniere în sarcina magiei recunoştinţei, care va găsi cele mai adecvate modalităţi de îndeplinire a dorinţelor tale.

Spre exemplu, dacă îţi doreşti o slujbă mai bună (o slujbă de vis), gândeşte-te în detaliu cum ai dori să arate aceasta. Reflectează la lucrurile care ţi se par importante, cum ar fi tipul de activitate pe care doreşti să o desfăşori, felul în care doreşti să te simţi la locul de muncă, tipul de companie pentru care doreşti să lucrezi, tipul de oameni alături de care doreşti să lucrezi, numărul de ore pe care doreşti să le lucrezi, regiunea în care doreşti să fie situată compania şi salariul pe care doreşti să îl primeşti. Fii foarte atent la aceste detalii şi notează-le în scris.

Dacă îţi doreşti bani pentru educaţia copiilor tăi, gândeşte-te în toate detaliile la tipul de educaţie pe care doreşti ca aceştia să o primească, la şcoala pe care doreşti ca ei să o urmeze, la costul taxelor şcolare, al cărţilor, hranei, hainelor şi transportului, astfel încât să ştii exact de câţi bani vei avea nevoie.

Dacă îţi doreşti să călătoreşti, descrie în scris ţările pe care doreşti să le vizitezi, timpul pe care doreşti să îl petreci în călătorie, locaţiile pe care doreşti să le vizitezi şi lucrurile pe care doreşti să le faci, la ce tip de hotel doreşti să fii cazat şi cu ce mijloc de transport doreşti să călătoreşti.

Dacă îţi doreşti un partener de cuplu ideal, notează cât mai detaliat caracteristicile pe care doreşti să le întruchipeze acesta. Dacă îţi doreşti îmbunătăţirea anumitor relaţii, descrie aceste relaţii, inclusiv cum doreşti să se transforme ele.

Dacă îţi doreşti să te bucuri de o stare mai bună de sănătate sau de o condiţie fizică îmbunătăţită, descrie ce anume doreşti să se schimbe.

Dacă îţi doreşti o casă de vis, notează în toate detaliile cum doreşti să arate aceasta, cameră cu cameră. Dacă îţi doreşti anumite obiecte materiale, cum ar fi o maşină, haine sau aparate casnice, notează-le şi pe acestea.

Dacă îţi doreşti să realizezi ceva, de pildă să treci un examen, să îţi iei o diplomă, să obţii o victorie sportivă, sa ai succes ca muzician, ca medic, ca scriitor, ca actor, ca om de ştiinţă sau ca om de afaceri, notează în cât mai multe detalii aceste obiective.

Invitaţia mea este să îţi faci timp pentru o listă a viselor tale, pe care să o actualizezi în permanenţă de-a lungul vieţii. Notează pe ea toate dorinţele tale, mai mari sau mai mici, lucrurile pe care ţi le doreşti în momentul de faţă, dar şi cele care doreşti să se îndeplinească în luna sau în anul care urmează. Pe măsură ce te gândeşti la alte dorinţe, adaugă-le pe listă, iar pe măsură ce unele dintre acestea se îndeplinesc, şterge-le. O modalitate simplă de a te organiza mai bine constă în gruparea dorinţelor tale pe categorii:

– Sănătate şi corp

– Carieră şi muncă

– Bani

– Relaţii

– Dorinţe personale Lucruri materiale

Notează apoi lucrurile pe care ţi le doreşti pentru fiecare categorie.

Dacă ţi-ai clarificat ce anume îţi doreşti de la viaţă, puterea magică a recunoştinţei poate opera mult mai eficient în direcţia în care doreşti să îţi schimbi viaţa, ceea ce înseamnă că eşti pregătit pentru marea aventură pe care eşti pe punctul de a o începe!

https://www.facebook.com/groups/207296503718958

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: