Adu magia in viata TA ! (6) Ziua 2

Ziua 2

PIATRA MAGICĂ
„Gândeşte-te la binecuvântările de care te bucuri în momentul de faţă, căci orice om are numeroase motive să se simtă binecuvântat; nu te gândi la nenorocirile din trecut, deşi orice om a trecut prin astfel de evenimente neplăcute.”
CHARLES DICKENS (1812–1870) Scriitor

La începutul practicării acestor tehnici magice este nevoie de mai multe zile de practică la rând pentru ca recunoştinţa să devină o obişnuinţă. Orice lucru care îţi reaminteşte să te simţi recunoscător contribuie decisiv la transformarea în bine a vieţii tale, iar acesta este scopul oricărei tehnici de magie.
Lee Brower a prezentat tehnica pietrei recunoştinţei în filmul şi în cartea Secretul. El a povestit în această direcţie istoria tatălui unui copil aflat pe patul de moarte care a folosit o piatră pentru a-şi exprima recunoştinţa pentru sănătatea fiului său, care s-a vindecat apoi în mod miraculos. De atunci, piatra recunoştinţei a fost folosită de foarte mulţi oameni din întreaga lume pentru a obţine mai mulţi bani, pentru a se
vindeca sau pentru a se bucura de fericire.
Începe prin a găsi o piatră potrivită. Alege o piatră relativ mică, astfel încât să îţi încapă cu uşurinţă în palmă şi să o poţi strânge în pumn. Piatra ar trebui să fie rotundă, fără muchii ascuţite care să te rănească şi să nu fie prea grea, astfel încât să te simţi cât mai bine atunci când o ţii în mână. Caută această piatră în grădină, pe malul unui râu, în natură, pe plajă sau într-un parc. Dacă nu ai acces la astfel de locuri, roagă un vecin, un prieten sau un membru de familie să găsească o piatră pentru
tine. Poţi folosi la fel de bine o piatră preţioasă pe care o ai deja. Dacă ţi-ai găsit Piatra Magică, pune-o la căpătâiul patului, într-un loc în care să o poţi vedea cu uşurinţă atunci când te duci la culcare.

Dacă este necesar, fă-i loc mutând alte obiecte, astfel încât piatra să se afle în
câmpul tău vizual atunci când te afli în pat. Spre exemplu, dacă ai un
ceas deşteptător, o poţi aşeza chiar lângă acesta.
În seara zilei de astăzi, chiar înainte de culcare, ia Piatra Magică într-o mână şi strânge-o în pumn.
Aminteşte-ţi de toate lucrurile bune care ţi s-au întâmplat de-a lungul zilei şi alege dintre ele cel mai bun lucru pentru care te simţi recunoscător. Rosteşte apoi cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru acest lucru. În final, pune Piatra Magică la locul ei, lângă pat. Asta-i tot!
În următoarele 26 de zile, repetă în fiecare seară acest exerciţiu. Înainte de culcare, gândeşte-te la tot ce ţi s-a întâmplat peste zi şi alege cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat pentru care te simţi recunoscător. Ţine Piatra Magică în mână şi exprimă-ţi recunoştinţa pentru acel eveniment, rostind cuvântul mulţumesc. Poate că tehnica ţi se pare simplistă, dar te asigur că ea va declanşa o suită de evenimente magice în viaţa ta.
Tehnica te ajută să evoci şi să evaluezi o sumedenie de lucruri bune din viaţa ta, astfel încât să îl poţi alege pe cel mai bun dintre ele. În plus, ea te va ajuta să
adormi şi să te trezeşti zilnic într-o stare de recunoştinţă.
Împreună cu Enumerarea Binecuvântărilor, Piatra Magică te va ajuta să îţi începi şi să îţi închei ziua într-o stare de recunoştinţă. Aceste două tehnici sunt atât de puternice încât îţi pot schimba viaţa în bine în numai câteva luni, chiar fără a le adăuga alte tehnici.


Notă Magică
Citeşte astăzi instrucţiunile referitoare la tehnica magică pe care va trebui să o aplici a doua zi, căci va trebui să aduni anumite fotografii pentru a o putea pune în practică.

TEHNICA MAGICĂ NUMĂRUL 2– Piatra Magica

■ 1. Repetă primii trei paşi ai Tehnicii Magice Numărul 1 –
Enumerarea Binecuvântărilor din viaţa ta: fă o listă cu zece
binecuvântări. Notează alături de ele şi motivele pentru care te simţi
recunoscător. Reciteşte apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune
mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, cu o intensitate cât mai mare a
trăirii.
■ 2. Găseşte o Piatră Magică şi pune-o la căpătâiul patului tău.
■ 3. Seara, înainte de culcare, ia Piatra Magică în mână şi gândeştete la cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat astăzi.
■ 4. Rosteşte cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel
recunoştinţa pentru acest lucru.
■ 5. Repetă tehnica Piatra Magică în fiecare seară în următoarele 26
de zile.
■ 6. Citeşte astăzi instrucţiunile referitoare la tehnica magică pe care
va trebui să o aplici mâine.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: