Adu magia in viata TA ! ( 9) Ziua 5

Ziua 5 – BANII MAGICI

„Recunoştinţa înseamnă bogăţie. Lamentarea înseamnă sărăcie.”
– AFORISM AL ŞTIINŢEI CREŞTINE
Dacă nu ai suficienţi bani, este bine să înţelegi că grijile, invidia, gelozia, dezamăgirea, descurajarea, îndoielile sau teama legată de bani nu te vor ajuta niciodată sa câştigi mai mult, căci toate aceste emoţii negative derivă din sentimentul lipsei de recunoştinţă pentru banii pe care îi ai. Lamentările, certurile şi frustrările legate de bani, criticarea preţului unui anumit produs sau ironizarea altor persoane din cauza banilor nu sunt gesturi de recunoştinţă, şi deci nu pot conduce la
rezolvarea situaţiei tale financiare. Dimpotrivă, de cele mai multe ori ele
conduc la înrăutăţirea ei.


Indiferent cum arată situaţia ta financiară curentă, gândul că nu ai suficienţi bani reprezintă un gest de nerecunoştinţă faţă de banii pe care îi ai. De aceea, uită de situaţia în care te afli şi exprimă-ţi sincer recunoştinţa faţă de banii pe care îi ai, pentru a le amplifica astfel numărul într-un mod miraculos!
„Celui care simte o stare de recunoştinţă (pentru banii pe care îi are) i se va mai da şi el va trăi în abundenţă.
Celui care nu simte o stare de recunoştinţă (pentru banii pe care îi are) i se va lua şi ceea ce are.”
Ştiu că nu este deloc uşor să te simţi recunoscător atunci când ai foarte puţini bani, iar aceştia nu îţi ajung, dar înţelegerea faptului că nimic nu se va schimba atât timp cât nu vei deveni recunoscător pentru ei te poate inspira.
Subiectul banilor este foarte delicat pentru majoritatea oamenilor, mai ales pentru cei care nu au suficienţi bani. De aceea, tehnica numită Banii Magici are două etape. Este foarte important să citeşti instrucţiunile întregii tehnici la începutul zilei, căci va trebui să le practici de dimineaţă şi până seara.
Aşează-te într-o poziţie confortabilă şi aminteşte-ţi de zilele copilăriei, când nu aveai deloc sau aproape deloc bani. Aminteşte-ţi diferite ocazii în care altcineva a plătit pentru tine şi spune din toată inima mulţumesc.
Ai avut întotdeauna hrană pe masă?
Ai trăit într-o casă?
Ai primit o educaţie de-a lungul mai multor ani?
Cum ai călătorit până la şcoală în fiecare zi? Ai avut manuale şcolare, pacheţele cu mâncare şi toate celelalte lucruri de care ai avut nevoie la şcoală?
Ai plecat vreodată undeva în vacanţă în copilărie?
Ce daruri ai primit cu ocazia zilelor tale de naştere când erai copil.
Care ţi-au plăcut cel mai mult?
Ai avut o bicicletă, jucării sau un animal de casă?
Ai avut în permanenţă haine de purtat, deşi creşteai foarte rapid şi trebuia să le schimbi mereu?
Te-ai dus la filme, ai jucat sport, ai învăţat să cânţi la un instrument muzical sau ţi-ai satisfăcut vreun hobby?
Ai fost vreodată la medic în copilărie? Ai luat medicamente atunci când erai bolnav?
Ai fost la dentist?
Ai avut la dispoziţie diferite articole de uz zilnic, cum ar fi periuţă şi pastă de dinţi, săpun şi şampon?
Ai mers vreodată cu maşina?
Te-ai uitat la televizor; ai dat telefoane, ai folosit lumina, electricitatea şi apa?
Toate aceste lucruri au costat bani, iar tu ai beneficiat gratuit de ele! Dacă îţi vei aminti de copilăria şi de tinereţea ta, vei fi uimit să realizezi cât de multe lucruri ai primit, în condiţiile în care altcineva a trebuit să muncească din greu pentru ele. De aceea, exprimă-ţi recunoştinţa pentru toate aceste ocazii şi pentru banii primiţi atunci, căci dacă îţi vei exprima recunoştinţa pentru banii primiţi în trecut, numărul lor va creşte în mod magic în viitor! Însăşi legea universală garantează acest
lucru.
În a doua etapă a tehnicii pe care am intitulat-o Banii Magici, ia o bancnotă de un leu şi lipeşte pe ea o foiţă de hârtie (sticker) pe care scrie:

MULŢUMESC PENTRU TOŢI BANII PE CARE I-AM PRIMIT DE-A LUNGUL VIEŢII MELE.


Poartă la tine de-a lungul întregii zile de azi bancnota de un leu, în portofel sau într-un buzunar. Cel puţin o dată dimineaţa şi o dată în cursul după-amiezii (dar oricât de des doreşti), scoate bancnota magică şi ţine-o în mână. Citeşte cuvintele pe care le-ai scris pe foiţa de hârtie şi simte-te sincer recunoscător pentru nenumăraţii bani pe care i-ai primit de-a lungul vieţii tale. Cu cât vei fi mai sincer, cu atât mai rapidă şi mai miraculoasă va fi schimbarea în situaţia ta financiară.
Este imposibil însă să cunoşti dinainte canalele prin care se va schimba această situaţie. Cel mai probabil, în viaţa ta vor apărea circumstanţe noi, care îţi vor permite să câştigi mai mulţi bani. La fel de bine este posibil să găseşti bani pe care îi aveai, dar de care ai uitat de mult, să primeşti în mod neaşteptat bani, să ţi se ofere o reducere sau un comision, ori să primeşti diferite obiecte materiale care te-ar fi costat bani dacă le-ai fi cumpărat tu însuţi.
Chiar şi în zilele următoare, aşază bancnota magică într-un loc în care să o poţi vedea cât mai frecvent, pentru a-ţi reaminti să fii recunoscător pentru abundenţa financiară de care te-ai bucurat de-a lungul vremii. Nu uita niciodată că cu cât priveşti mai des bancnota magică, umplându-te de recunoştinţă pentru banii primiţi, cu atât mai puternică va fi magia pe care îi vei declanşa. Abundenţa recunoştinţei
faţă de bani atrage după sine o abundenţă financiară!
Ori de câte ori te trezeşti într-o situaţie în care te simţi tentat să te plângi de lipsa banilor, de preţurile prea mari etc., fie verbal, fie în sinea ta, aminteşte-ţi de întrebarea: „Merită să plătesc preţul pentru această lamentare?” Gândeşte-te că fiecare lamentare de acest fel încetineştesau chiar blochează fluxul financiar care il îndreaptă către tine.
Începând de azi, fă-ţi promisiunea ca ori de câte ori vei primi bani de acum înainte, indiferent dacă este vorba de salariu, de o reducere sau de o restituire de bani, ori de primirea unui cadou care costă bani, să fii cu adevărat recunoscător pentru ei. Toate aceste circumstanţe reprezintă oportunităţi ideale de a folosi puterea magică a recunoştinţei faţă de banii primiţi pentru a-i multiplica!

TEHNICA MAGICĂ NUMĂRUL 5- Banii Magici

■ 1. Repetă primii trei paşi ai Tehnicii Magice numărul 1 – Enumerarea Binecuvântărilor din viaţa ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele şi motivele pentru care te simţi recunoscător. Reciteşte apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
■ 2. Aşează-te într-o poziţie confortabilă şi aminteşte-ţi de zilele copilăriei şi de toate ocaziile în care altcineva a plătit pentru tine.
■ 3. Ori de câte ori îţi aminteşti de o astfel de ocazie, spune din toată inima mulţumesc.
■ 4. Ia o bancnotă de un leu sau o altă bancnotă de valoare mică şi lipeşte pe ea o foiţă de hârtie (sticker) pe care scrie: MULŢUMESC PENTRU TOŢI BANII PE CARE I-AM PRIMIT DE-A LUNGUL VIEŢII MELE.
■ 5. Poartă la tine de-a lungul întregii zile de azi bancnota de un leu, în portofel sau într-un buzunar. Cel puţin o dată dimineaţa şi o dată în cursul după-amiezii dar oricât de des doreşti, scoate bancnota magică şi ţine-o în mână. Citeşte cuvintele pe care le-ai scris pe foiţa de hârtie şi simte-te sincer recunoscător pentru nenumăraţii bani pe care iai primit de-a lungul vieţii tale.
■ 6. În zilele următoare, aşază bancnota magică într-un loc în care să o poţi vedea cât mai frecvent, pentru a-ţi reaminti să fii recunoscător pentru abundenţa financiară de care te-ai bucurat de-a lungul vremii.
■ 7. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul celmai bun care ţi s-a întâmplat în ziua respectivă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: