Adu magia in viata TA! (17) Ziua 13

Ziua 13 – TRANSFORMĂ-ŢI TOATE DORINŢELE ÎN REALITATE

„Adevăratul covor fermecat este imaginaţia.” – NORMAN VINCENT PEALE (1898-1993) Scriitor


Dacă ai practicat cu perseverenţă toate tehnicile magice recomandate până acum, înseamnă că ţi-ai clădit un fundament excelent pentru practicarea recunoştinţei faţă de toate darurile pe care le-ai primit şi pe care continui să le primeşti de-a lungul vieţii tale. Astăzi vom începe o procedură nouă, care îţi va permite să te foloseşti de puterea magică a recunoştinţei inclusiv pentru împlinirea viselor şi dorinţelor tale!
Legea atracţiei afirmă că toate vibraţiile similare se atrag, ceea ce înseamnă că pentru a atrage ceea ce îţi doreşti trebuie să formezi în mintea ta o imagine a lucrului dorit, cât mai asemănătoare cu acesta.
Pentru a te asigura şi mai mult că vei atrage acest lucru în viaţa ta, va trebui apoi să simţi că acesta îţi aparţine deja, astfel încât starea ta emoţională să fie şi ea similară celei pe care o vei avea atunci când te vei bucura efectiv de acest lucru. Cea mai uşoară modalitate de a face acest lucru constă în a-ţi exprima recunoştinţa pentru lucrul dorit, înainte chiar de a-l primi. Dacă nu te-ai gândit până acum că te poţi folosi de recunoştinţă pentru a primi tot ceea ce îţi doreşti, a sosit timpul să descoperi această nouă aplicaţie a puterii magice a acesteia. Aceasta este promisiunea din Sfânta Scriptură : „Celui care simte o stare de recunoştinţă (în momentul de faţă) i se va
mai da (în viitor) şi el va trăi în abundenţă.”

Într-adevăr, nu este suficient să îţi exprimi recunoştinţa după împlinirea unei dorinţe. Dacă doreşti să atragi această realizare, tu trebuie să îţi oferi recunoştinţa chiar înainte de îndeplinirea dorinţei.
Foarte mulţi oameni se simt într-adevăr recunoscători după ce primesc ceva bun de la viaţă, dar dacă doreşti să îţi îndeplineşti toate dorinţele şi să îţi umpli literalmente viaţa cu lucruri bune, în toate domeniile, va trebui să îţi cultivi recunoştinţa înainte şi după obţinerea lor.


Prin cultivarea unei stări de recunoştinţă sinceră pentru împlinirea unei dorinţe înainte de obţinerea propriu-zisă a realizării respective, tu îţi formezi automat o imagine mentală a dorinţei îndeplinite, inclusiv a stării pe care o vei simţi în momentul împlinirii ei (cea de recunoştinţă).
În acest fel, procesul de vizualizare este complet. Dacă vei continua să susţii această imagine şi trăirea asociată cu ea, dorinţa îţi va fi îndeplinită în mod magic, într-o manieră adeseori neaşteptată. Nu este sarcina ta să te gândeşti la felul în care îţi va fi îndeplinită dorinţa, la fel cum nu este sarcina ta să te gândeşti cum te va menţine gravitaţia la sol atunci când pleci la plimbare. Tu ai încredere că legea gravitaţiei te va
menţine la sol, şi chiar aşa se petrec lucrurile. În mod similar, atunci când practici recunoştinţa pentru îndeplinirea unei dorinţe, tu trebuie să ai încredere că aceasta îţi va fi îndeplinită în mod magic de legea atracţiei, care este o lege a Universului.


Ce îţi doreşti cel mai mult în momentul de faţă?
La începutul acestui program ţi-am cerut să îţi clarifici ce anume îţi doreşti în toate domeniile vieţii tale. (Dacă nu ai făcut acest lucru la momentul respectiv, a sosit timpul să îl faci). Reciteşte listele create atunci şi alege zece dorinţe principale pentru această tehnică magică. Le poţi alege din domenii diferite, cum ar fi banii, sănătatea, căminul şi relaţiile. La fel de bine, poţi alege zece dorinţe din acelaşi domeniu de viaţă, pentru a te focaliza astfel asupra acestuia şi mai tare. De pildă, poţi alege munca sau succesul. Fii foarte clar şi specific atunci când precizezi ce anume îţi doreşti, căci numai astfel poate genera schimbări magice această practică. Imaginează-ţi că îi dai Universului o comandă magică de a-ţi îndeplini cele zece dorinţe principale.
Aşează-te la calculator sau în faţa jurnalului tău şi creează o listă separată cu cele zece dorinţe principale, exprimându-te ca şi cum acestea ţi-ar fi fost deja îndeplinite:
,,Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru __ .,,
Completează spaţiul liber cu dorinţa ta, formulată ca şi cum ţi-ar fi fost deja îndeplinită. Spre exemplu:
,,Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru notele mari obţinute la examenele finale, care mi-au permis să intru la facultatea dorită!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru vestea minunată că vom avea un copil!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru această casă de vis, care corespunde până la ultimele detalii dorinţelor noastre!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru telefonul incredibil pe care l-am primit de la tata, care ne-a ajutat enorm pe amândoi să ne îmbunătăţim relaţia!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru rezultatele medicale pozitive, care arată clar că nu mai am cancer şi că sunt perfect sănătos!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru suma neaşteptată de bani pe care am primit-o şi care îmi permite să plec în excursie în Europa, aşa cum îmi doream!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru dublarea vânzărilor companiei mele în această lună!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru ideile geniale care ne-au permis să atragem în portofoliul nostru cel mai mare client al companiei noastre de până acum!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru atragerea partenerului perfect de viaţă!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru că acesta a apărut de la sine în viaţa mea, fără niciun efort deosebit din partea mea!
Repetarea de trei ori a cuvântului magic mulţumesc pe fiecare rând are justificarea ei. Ea te împiedică să te joci pur şi simplu cu cuvintele şi amplifică focalizarea ta asupra stării de recunoştinţă. De altfel, repetarea de trei ori a acestui cuvânt reprezintă o formulă magică în sine, căci numărul trei corespunde oricărei creaţii noi din Univers. Spre exemplu, este nevoie de un bărbat şi de o femeie pentru a crea un copil. Împreună, cei trei alcătuiesc o nouă creaţie, o familie. Această regulă a
lui trei se aplică oricărui proces creator nou, inclusiv îndeplinirii dorinţelor tale. De aceea, atunci când repeţi de trei ori la rând cuvântul mulţumesc, tu aplici automat numărul magic al creaţiei, iar ceea ce rezultă este o formulă magică secretă!
Al doilea pas al tehnicii magice intitulate Transformă-ţi toate dorinţele în realitate se referă la saturarea dorinţelor tale cu şi mai multă recunoştinţă. Acest pas poate fi practicat oricând în decursul zilei de astăzi, fie în momentul conceperii listei cu cele zece dorinţe, fie intermitent de-a lungul zilei.


Pentru a-ţi satura dorinţele cu puterea magică a recunoştinţei, începe cu prima şi răspunde mental la următoarele întrebări, folosindu-ţi imaginaţia, ca şi cum dorinţa ţi-ar fi fost deja îndeplinită:

 1. Ce emoţii ai simţit atunci când dorinţa ţi-a fost îndeplinită?
 2. Care a fost prima persoană căreia i-ai spus că dorinţa ţi-a fost îndeplinită şi cum te-ai exprimat?
 3. Care este primul lucru pe care l-ai făcut, când ai aflat că dorinţa ţi-a fost îndeplinită? Detaliază-ţi cât mai mult reacţia.
  În final, reciteşte lista dorinţelor şi apasă mai mult pe cuvintele magice mulţumesc, astfel încât să simţi mai intens ca oricând starea de recunoştinţă.
  Continuă astfel până la terminarea întregii liste, repetând aceiaşi paşi. Ar trebui să petreci cel puţin un minut pentru fiecare dorinţă în parte.
  Dacă doreşti să te foloseşti de un nou instrument, pe cât de amuzant, pe atât de eficient, îţi poţi crea un Panou Magic al Dorinţelor, lipind pe el imagini asociate cu dorinţele tale. Taie astfel de ilustraţii din diferite reviste şi lipeşte-le pe panou. Aşază panoul într-un loc în care să îl poţi vedea cât mai des. Nu uita să lipeşti pe panou şi cuvintele magice: „MULŢUMESC, MULŢUMESC, MULŢUMESC!”, cu caractere majuscule şi îngroşate. Dacă doreşti, poţi folosi frigiderul ca Panou Magic, ataşând ilustraţiile de el cu magneţi. Dacă ai copii, îi poţi implica în acest proiect, căci copiii se distrează întotdeauna atunci când practică acest „joc”! Imaginează-ţi că Panoul tău Magic chiar este fermecat şi că orice imagine lipită pe el declanşează automat legea atracţiei. Exprimarea repetată şi continuă a recunoştinţei îl va magnetiza din ce în ce mai tare, generând miracolele dorite în viaţa ta.
  TEHNICA MAGICĂ NUMĂRUL 13- Transformă-ţi toate dorinţele în realitate
  ■ 1. Enumeră Binecuvântările din viaţa ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele şi motivele pentru care te simţi recunoscător. Reciteşte apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
  ■ 2. Aşează-te la calculator sau în faţa jurnalului tău şi creează o listă cu zece dorinţe principale. Scrie de trei ori mulţumesc înaintea fiecăreia, ca şi cum acestea ţi-ar fi fost deja îndeplinite. Spre exemplu: Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru dorinţa ta__ .
  ■ 3. Răspunde mental la următoarele întrebări, folosindu-ţi imaginaţia, ca şi cum dorinţa ţi-ar fi fost deja îndeplinită:
 4. Ce emoţii ai simţit atunci când dorinţa ţi-a fost îndeplinită?
 5. Care a fost prima persoană căreia i-ai spus că dorinţa ţi-a fost îndeplinită şi cum te-ai exprimat?
 6. Care este primul lucru pe care l-ai făcut, când ai aflat că dorinţa ţi-a fost îndeplinită? Detaliază-ţi cât mai mult reacţia.
  ■ 4. În final, reciteşte lista dorinţelor şi apasă mai mult pe cuvintele magice mulţumesc, astfel încât să simţi mai intens ca oricând starea de recunoştinţă.
  ■ 5. Dacă doreşti, îţi poţi crea un Panou Magic al Dorinţelor, lipind pe el imagini asociate cu dorinţele tale. Taie astfel de ilustraţii din diferite reviste şi lipeşte-le pe panou. Aşază panoul într-un loc în care să îl poţi vedea cât mai des. Nu uita să lipeşti pe panou şi cuvintele magice:
  „MULŢUMESC, MULŢUMESC, MULŢUMESC!”, cu caractere mari şi
  îngroşate.
  ■ 6. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua respectivă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: