Adu magia in viata TA! (21) Ziua 17

Ziua 17 CECUL MAGIC

„În universul magic nu există coincidenţe sau accidente. Nimic nu se poate petrece dacă cineva nu îşi doreşte acest lucru.”-WlLLIAM S. BURROUGHS (1914-1997)
Scriitor şi poet
Atunci când ne focalizăm puterea magică a recunoştinţei asupra unei situaţii sau condiţii negative, noi creăm o situaţie nouă, care o elimină pe cea veche. Spre exemplu, dacă ne simţim mai degrabă sincer recunoscători pentru banii pe care îi avem decât îngrijoraţi din cauza lipsei lor, noi creăm o situaţie nouă, care înlocuieşte lipsa banilor cu primirea miraculoasă a mai multor bani.
Orice emoţie negativă legată de bani reduce fluxul financiar din viaţa noastră şi îndepărtează banii de noi. Astfel, dacă ne simţim invidioşi, dezamăgiţi, îngrijoraţi sau speriaţi din cauza lipsei banilor, noi nu putem primi mai mulţi bani. Legea atracţiei afirmă că vibraţiile similare se atrag. De aceea, dacă te simţi dezamăgit că nu ai destui bani, Universul îţi va oferi noi situaţii care vor continua să te dezamăgească
(din aceeaşi cauză). Dacă îţi faci griji legate de bani, el îţi va oferi noi motive de îngrijorare. Dacă eşti speriat de situaţia ta financiară actuală, ceea ce va urma în viaţa ta te va speria şi mai tare.


Oricât de dificil ar părea la prima vedere, este foarte important să îţi ignori situaţia curentă legată de lipsa banilor, iar cea mai sigură manieră de a face acest lucru este cultivarea stării de recunoştinţă. Este imposibil să te simţi recunoscător pentru banii pe care îi ai şi să nutreşti în acelaşi timp gânduri negative legate de aceştia. Este
imposibil să te simţi recunoscător pentru banii pe care îi ai şi să fii în acelaşi timp dezamăgit, îngrijorat sau speriat din cauza lipsei lor. Prin cultivarea recunoştinţei faţă de bani, tu nu numai că opreşti fluxul gândurilor şi sentimentelor negative care îndepărtează banii de tine, dar chiar începi să atragi aceşti bani în viaţa ta!
Ai învăţat deja o tehnică de cultivare a recunoştinţei faţă de banii primiţi în trecut şi în prezent. De aceea, înainte de a folosi puterea magică a recunoştinţei pentru banii suplimentari pe care ţi-i doreşti în viitor, este bine să înţelegi diferitele modalităţi prin care banii şi bogăţia pot intra în viaţa ta, căci dacă nu vei fi recunoscător de fiecare dată când vei primi noi bani sau alte semne de bogăţie, tu vei bloca automat fluxul abundenţei din viaţa ta.


Banii pot apărea prin primirea unui cec neaşteptat, printr-o creştere de salariu, printr-un câştig la loterie, printr-o returnare de fonduri rambursabile sau printr-un dar neaşteptat sub formă de bani de la cineva. Ei pot veni însă şi prin alte canale, cum ar fi cineva care îţi face cinste cu o masă (sau cu o simplă cafea), o ofertă promoţională la un produs pe care ţi-l doreşti sau primirea în dar a unui produs care îţi era necesar şi pe care altfel ar fi trebuit să îl cumperi. Ori de câte ori ţi se întâmplă astfel de lucruri, în final te trezeşti cu mai mulţi bani! De aceea, ori de câte ori treci printr-o asemenea situaţie, pune-ţi întrebarea: înseamnă această conjunctură că dispun de mai mulţi bani?
Dacă răspunsul este afirmativ, trebuie să te simţi extrem de recunoscător pentru banii primiţi cu această ocazie!
Dacă îi spui unui prieten că trebuie să cumperi un articol, iar acesta îţi împrumută banii necesari sau îţi oferă articolul respectiv, pe care el îl are, dar nu îl foloseşte; dacă îţi propui să faci o călătorie şi ţi se oferă o reducere specială; dacă banca de credit cu care colaborezi îşi reduce rata dobânzii; sau dacă o companie îţi oferă un pachet de servicii mai bun – fluxul financiar din viaţa ta se îmbunătăţeşte în mod magic prin economiile pe care le faci. Acum înţelegi cât de nelimitate sunt
posibilităţile prin care poţi primi bani?
Cu siguranţă ai trăit astfel de situaţii în trecut, iar cel care le-a atras ai fost chiar tu, indiferent dacă ai realizat sau nu acest lucru la vremea respectivă. Dacă îţi vei face din recunoştinţă un mod de viaţă, vei atrage în permanenţă astfel de situaţii magice! Mulţi oameni numesc acest lucru noroc, dar el nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu Legea Universală.
Orice circumstanţe care conduc la primirea mai multor bani sau a unor produse şi servicii care costă bani sunt consecinţa recunoştinţei tale. Conştientizarea acestui lucru îţi permite să simţi o mare bucurie, iar prin combinarea acesteia cu fericirea produsă de recunoştinţa ta rezultă o forţă magnetică uriaşă, ce conduce la atragerea unei abundenţe şi mai mari.
Aşadar, tehnica magică de astăzi se referă la banii pe care doreşti să îi primeşti în viaţa ta. Ea a generat deja rezultate uluitoare în viaţa foarte multor oameni. La sfârşitul acestui capitol vei găsi un Cec Magic în alb de la Banca Universală a Recunoştinţei, pe care va trebui să îl completezi. Notează pe el suma de bani pe care doreşti să o primeşti, numele tău şi data de azi. De preferinţă, notează pe cec suma exactă de bani necesară pentru ceva ce îţi doreşti cu adevărat, căci este mult mai uşor să te umpli de recunoştinţă atunci când ştii precis pe ce anume îţi vei cheltui banii. Banii nu reprezintă niciodată scopul final, ci doar un mijloc pentru obţinerea unui rezultat. De aceea, dacă îţi doreşti o sumă de bani fără să te gândeşti la destinaţia lor, este mai dificil să simţi cu adevărat starea de recunoştinţă. Este infinit mai uşor să te umpli de recunoştinţă atunci când îţi imaginezi lucrurile pe care ţi le doreşti cu
adevărat şi pe care le vei obţine cu ajutorul banilor, decât dacă te gândeşti doar la bani. Fă o copie xerox sau scanează Cecul Magic prezentat la final.
Pentru a-ţi cultiva încrederea, poţi începe prin a trece o sumă mai mică pe primul tău Cec Magic, iar după primirea ei poţi continua trecând sume din ce în ce mai mari pe noile cecuri. Marele beneficiu constă în faptul că te vei convinge astfel că tu ai fost cel care a atras aceşti bani prin magia recunoştinţei tale, iar bucuria pe care o vei simţi, împletită cu recunoştinţa, va atrage sume din ce în ce mai mari de bani
în viaţa ta.
Dacă ai completat Cecul Magic, ţine-l în mână şi gândeşte-te la lucrul pe care doreşti să îl cumperi sau să îl faci cu aceşti bani atunci când îi vei primi. Vizualizează cât mai detaliat felul în care vei cheltui banii pentru a obţine lucrul pe care ţi-l doreşti şi investeşte în această imagine cât mai multă energie şi entuziasm, umplându-te astfel de recunoştinţă.


Astfel, dacă îţi doreşti banii pentru o nouă pereche de pantofi, pentru un calculator sau pentru un pat nou, imaginează-ţi că achiziţionezi aceste articole dintr-un magazin de profil. Dacă obişnuieşti să îţi faci cumpărăturile online, imaginează-ţi că primeşti acasă pachetul dorit şi umple-te de bucurie şi de recunoştinţă. Dacă doreşti să călătoreşti într-o altă ţară, imaginează-ţi că îţi cumperi biletul de avion. Dacă doreşti să foloseşti aceşti bani pentru educaţia copilului tău, imaginează-ţi că
deschizi un cont bancar pe numele acestuia. Important este să vizualizezi cât mai detaliat scena folosirii banilor pentru obţinerea lucrului pe care ţi-l doreşti şi să te umpli de fericire şi de recunoştinţă, ca şi cum l-ai fi obţinut deja!
Dacă ai terminat, ia Cecul Magic cu tine oriunde mergi astăzi sau pune-l într-un loc în care să îl poţi vedea cât mai frecvent. Ia-l din nou în mână de cel puţin două ori şi imaginează-ţi din nou că foloseşti banii pentru scopul dorit, umplându-te de entuziasm şi de recunoştinţă, ca şi cum situaţia ar fi reală. Dacă doreşti, poţi repeta acest exerciţiu de imaginaţie de mai multe ori de-a lungul zilei. La fel ca în cazul celorlalte tehnici magice, frecvenţa practicii contează în atragerea mai rapidă a
rezultatelor finale.
La sfârşitul zilei, plasează Cecul Magic într-un loc în care să îl poţi vedea în fiecare zi, de pildă pe oglinda din baie, pe frigider, sub Piatra Magică, pe parbrizul maşinii, în portofel sau lângă monitorul calculatorului.
Ori de câte ori se întâmplă să îi arunci o privire, imaginează-ţi că ai primit deja banii doriţi şi umple-te de recunoştinţă pentru că îţi poţi permite lucrul pe care ţi-l doreşti.
Când primeşti efectiv banii sau lucrul pe care îţi doreai să îl achiziţionezi cu ajutorul lor, completează un nou cec cu o altă sumă de bani, pentru un alt lucru pe care ţi-l doreşti cu adevărat. Continuă astfel practicarea tehnicii intitulate Cecul Magic oricât de mult timp doreşti.


TEHNICA MAGICĂ NUMĂRUL 17 Cecul Magic

■ 1. Enumeră Binecuvântările din viaţa ta: fă o listă cu zec binecuvântări. Notează alături de ele şi motivele pentru care te simţi recunoscător. Reciteşte apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
■ 2. Completează Cecul Magic cu suma de bani pe care doreşti să o primeşti, împreună cu numele tău şi data zilei de astăzi.
■ 3. Ţine Cecul Magic în mână şi gândeşte-te la lucrul pe care doreşti să îl cumperi sau să îl faci cu aceşti bani atunci când îi vei primi. Simte cât de multă fericire şi recunoştinţă poţi pentru că ai primit aceşti bani.
■ 4. Ia Cecul Magic cu tine oriunde mergi astăzi sau pune-l într-un loc în care să îl poţi vedea cât mai frecvent. Ia-l din nou în mână de cel puţin două ori şi imaginează-ţi din nou că foloseşti banii pentru scopul dorit, umplându-te de entuziasm şi de recunoştinţă, ca şi cum situaţia ar fi reală.
■ 5. La sfârşitul zilei, plasează Cecul Magic într-un loc în care să îl poţi vedea în fiecare zi. Când primeşti efectiv banii sau lucrul pe care îţi doreai să îl achiziţionezi cu ajutorul lor, completează un nou cec cu o altă sumă de bani şi repetă paşii 2-4.
■ 6. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua respectivă.

Fă o copie xerox sau scanează cecul următor, apoi completează pe el
data zilei de azi, numele tău şi suma de bani pe care doreşti să o
primeşti, în valuta dorită de tine.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: