Adu magia in viata TA !(26)-ziua 22

Ziua 22 – CHIAR ÎN FAŢA OCHILOR TĂI

„Cu toate descoperirile noastre ştiinţifice, lumea în care trăim continuă să fie un miracol. Ea este minunată, insondabilă, magică şi cu atât mai misterioasă cu cât ne gândim mai mult la ea.”- THOMAS CARLYLE (1795 – 1881) Scriitor şi istoric


Când am descoperit pentru prima dată Secretul şi puterea magică a recunoştinţei, mi-am făcut o listă cu toate dorinţele mele. S-a dovedit a fi o listă foarte lungă! La acea vreme mi se părea imposibil ca toate dorinţele mele să se îndeplinească. Cu toate acestea, am notat pe o foaie de hârtie cele mai importante zece dorinţe şi am luat această foaie cu mine, oriunde mergeam. Ori de câte ori aveam ocazia, îmi scoteam lista şi o reciteam, mulţumind plină de recunoştinţă pentru
îndeplinirea fiecăreia dintre ele, ca şi cum acest lucru s-ar fi petrecut deja. Cât despre cea mai importantă dintre dorinţe, mă gândeam tot timpul la ea, rostind cât de des puteam cuvântul magic mulţumesc de-a lungul fiecărei zile şi comportându-mă ca şi cum aceasta mi-ar fi fost îndeplinită. Încetul cu încetul, dorinţele de pe lista mea s-au
îndeplinit, apărând chiar în faţa ochilor mei. De îndată ce o dorinţă se îndeplinea, o ştergeam de pe listă şi o înlocuiam cu alta.
Oricât de lungă sau de aparent imposibilă ar fi lista dorinţelor tale, acestea îţi pot fi îndeplinite dacă vei anticipa acest lucru şi dacă te vei umple de recunoştinţă. În plus, recunoştinţa îţi va oferi în sine o bucurie şi o fericire pe care puţine alte lucruri ţi le pot oferi, iar aceste stări sunt nepreţuite.
Din momentul în care începi să aplici puterea recunoştinţei şi legea atracţiei şi până la împlinirea ultimei tale dorinţe va trece ceva timp. Dar fii perseverent si ai credinta aplica puterea magică a recunoştinţei pentru aţi vedea cu ochii dorinţele îndeplinite. La începutul acestei zile, ia Lista Principalelor Zece Dorinţe pe care ai creat-o cu ceva timp în urmă, reciteşte fiecare dorinţă şi imaginează-ţi timp de cel puţin un minut că ea ţi-a fost îndeplinită. Umple-te de o recunoştinţă cât mai profundă, ca şi cum te-ai bucura chiar acum de îndeplinirea dorinţei tale.
Oriunde te-ai duce astăzi, ia această listă cu tine. În cel puţin două ocazii de-a lungul zilei, reciteşte lista şi umple-te de recunoştinţă pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor tale.
Dacă doreşti să accelerezi enorm acest proces, îţi sugerez cu căldură să ţii în permanenţă la tine această listă de acum înainte şi ori de câte ori ai timp, să o reciteşti şi să te umpli de recunoştinţă pentru îndeplinirea dorinţelor tale. Dacă una din dorinţe îţi este îndeplinită şi o vezi manifestată în faţa ochilor tăi, şterge-o de pe listă şi înlocuieşte-o cu alta.


TEHNICA MAGICĂ NUMĂRUL 22 – Chiar în faţa ochilor tăi

■ 1. Enumeră Binecuvântările din viaţa ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele şi motivele pentru care te simţi recunoscător. Reciteşte apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
■ 2. La începutul acestei zile, ia Lista Principalelor Zece Dorinţe pe care ai creat-o cu ceva timp în urmă.
■ 3. Reciteşte fiecare dorinţă şi imaginează-ţi timp de cel puţin un minut că ea ţi-a fost îndeplinită. Umple-te de o recunoştinţă cât mai profundă, ca şi cum te-ai bucura chiar acum de îndeplinirea dorinţei tale.
■ 4. Oriunde te-ai duce astăzi, ia această listă cu tine. În cel puţin două ocazii de-a lungul zilei, reciteşte lista şi umple-te de recunoştinţă pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor tale.
■ 5. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua respectivă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: