Adu magia in viata TA !(28)-ziua 24

Ziua 24 BAGHETA MAGICĂ

Nu ţi-ai dorit niciodată să ai o baghetă magică pe care să o fluturi ori de câte ori îţi doreşti să ajuţi pe cineva drag? Ei bine, tehnica magică de astăzi te va învăţa cum să foloseşti adevărata Baghetă Magică a vieţii pentru a ajuta alţi oameni! Ori de câte ori îţi doreşti cu ardoare să ajuţi pe altcineva, tu beneficiezi de o putere enormă, dar atunci când îţi redirecţionezi acea putere cu recunoştinţă, ai într-adevăr o Baghetă Magică, ce îţi permite să îi ajuţi pe ceilalţi oameni.


Energia curge întotdeauna în direcţia în care este focalizată atenţia. De aceea, dacă îţi vei direcţiona energia recunoştinţei către nevoile altor persoane, ea se va îndrepta automat către acestea. Acesta este motivul pentru care Iisus spunea întotdeauna mulţumesc înainte să realizeze vreun miracol. Recunoştinţa este o forţă invizibilă, dar cât se poate de reală, iar atunci când este cuplată cu energia dorinţei, ea se poate transforma într-o veritabilă Baghetă Magică.
„Oamenii care aşteaptă să primească o baghetă magică uită că ei înşişi SUNT bagheta magică.”- THOMAS LEONARD (1955-2003) Antrenor de dezvoltare personală
Dacă ai un prieten, un membru de familie sau o altă persoană la care ţii şi care are probleme de sănătate, dificultăţi financiare, probleme la locul de muncă, care suferă de stres, din cauza destrămării unei relaţii, care şi-a pierdut încrederea în sine, care are probleme psihice sau care se simte incapabil să se mai descurce, tu poţi folosi forţa invizibilă a recunoştinţei pentru a-l ajuta să se simtă mai bine, să fie mai fericit şi să prospere.
Dacă doreşti să îţi fluturi Bagheta Magică pentru sănătatea unei alte persoane, imaginează-ţi că aceasta este deja perfect restabilită şi spune cuvântul magic mulţumesc, ca şi cum tocmai ai primi vestea că aceasta s-a însănătoşit. De pildă, îţi poţi imagina că persoana te sună şi îţi dă la telefon vestea cea bună sau că îţi spune faţă în faţă acest lucru. Dacă te poţi simţi în prezent la fel de recunoscător şi de fericit auzind această veste ca şi în cazul în care lucrurile s-ar petrece astfel în realitate,
înseamnă că recunoştinţa ta este sinceră şi autentică, şi aşa cum am repetat mereu în această carte, puterea recunoştinţei sincere este uriaşă.
Dacă doreşti să îţi fluturi Bagheta Magică pentru a ajuta pe cineva drag să iasă dintr-un impas financiar, aplică acelaşi procedeu magic, dar imaginează-ţi că cea care s-a îmbunătăţit este situaţia financiară a persoanei, nu sănătatea ei. Rosteşte din nou cuvântul magic mulţumesc şi bucură-te de vestea cea bună ca şi cum aceasta ar fi reală.
Dacă persoana pe care doreşti să o ajuţi trece printr-o perioadă dificilă, dar nu ştii exact de ce anume are nevoie, sau dacă are nevoie de ajutor în mai multe domenii de viaţă, flutură-ţi pur şi simplu Bagheta


Magică şi oferă mulţumiri pentru fericirea ei, sau chiar pentru sănătatea, prosperitatea şi fericirea ei laolaltă.
Tehnica magică de astăzi îţi cere să alegi trei persoane apropiate despre care ştii că au probleme de sănătate, financiare, sau că sunt nefericite, sau toate trei. Fă rost de câte o fotografie a fiecăreia şi ţine această fotografie în faţă în timp ce practici tehnica.
Începe cu prima persoană. Ia fotografia acesteia în mână, închide ochii şi vizualizează timp de un minut faptul că primeşti vestea cea bună că persoana în cauză şi-a rezolvat problemele, oricare ar fi acestea. Este infinit mai uşor să vizualizezi primirea unei veşti bune decât restaurarea propriu-zisă a stării de sănătate a unei persoane bolnave, restabilirea stării de fericire a unei persoane deprimate sau
redresarea financiară a unei persoane cu probleme în acest domeniu. În plus, dacă te vei implica şi pe tine în acest proces de vizualizare, starea de entuziasm şi de recunoştinţă pe care o vei simţi va fi mult mai profundă.
În final, deschide ochii, uită-te la fotografie şi rosteşte de trei ori cuvântul magic mulţumesc, lent, bucurându-te pentru sănătatea, prosperitatea sau fericirea persoanei respective, eventual în combinaţie: Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru sănătatea, prosperitatea sau fericirea lui numele persoanei .
Dacă ai terminat cu prima persoană, treci la a doua şi repetă aceiaşi paşi. Flutură-ţi Bagheta Magică şi transmite sănătate, prosperitate şi fericire celor trei persoane alese.
Poţi aplica la fel de uşor această tehnică magică atunci când mergi pe stradă şi te întâlneşti cu cineva care are probleme într-unul sau mai multe din cele trei domenii. Imaginează-ţi că ai la tine Bagheta Magică şi flutur-o mental, oferind mulţumiri din inimă pentru sănătatea, prosperitatea şi fericirea persoanei în cauză. Conştientizează faptul că pui astfel în mişcare o forţă foarte puternică, ce produce cu siguranţă
efecte benefice.
Aplicarea recunoştinţei pentru a ajuta pe altcineva să îşi rezolve problemele în domeniul sănătăţii, în cel financiar şi în cel al fericirii reprezintă actul suprem de recunoştinţă. Unul din efectele cele mai miraculoase ale aplicării acestei tehnici constă în faptul că sănătatea, prosperitatea şi fericirea pe care le doreşti sincer altcuiva se întorc asupra ta, producând astfel un dublu efect!

TEHNICA MAGICĂ NUMĂRUL 24 – Bagheta Magică

■ 1. Enumeră Binecuvântările din viaţa ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele şi motivele pentru care te simţi recunoscător. Reciteşte apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
■ 2. Alege trei persoane apropiate pe care ai dori să le ajuţi cu şi mai multă sănătate, bunăstare, fericire, sau toate trei.
■ 3. Fă rost de câte o fotografie a fiecăreia, dacă este posibil, şi ţine această fotografie în faţă în timp ce practici tehnica Baghetei Magice.
■ 4. Începe cu prima persoană şi continuă apoi cu celelalte. Ia fotografia persoanei cu care lucrezi în mână, închide ochii şi vizualizează timp de un minut faptul că primeşti vestea cea bună că persoana în cauză şi-a rezolvat problemele, oricare ar fi acestea.
■ 5. În final, deschide ochii, uită-te la fotografie şi rosteşte lent, de trei ori, cuvintele magice „Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru sănătatea, prosperitatea
sau fericirea lui numele persoanei_”.
■ 6. Dacă ai terminat cu prima persoană, treci la a doua şi repetă aceiaşi paşi. Flutură-ţi Bagheta Magică şi transmite sănătate, prosperitate şi fericire celor trei persoane alese.
■ 7. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua respectivă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: