Adu magia in viata TA !(29)-ziua 25

Ziua 25 CAUTĂ INDICIILE MAGICE

„Viaţa este un joc… Trebuie să ne regăsim spiritul ludic pentru a redescoperi magia din jurul nostru.” FLORA COLAO (n. 1954) Scriitoare şi terapeută.
Aceasta tehnica reprezintă un joc pe care îl joci împreună cu Universul şi poate fi foarte amuzantă!


Imaginează-ţi că Universul este viu şi prietenos, dorindu-şi ca tu să te bucuri de tot ce poate fi mai bun în viaţă. Dat fiind că nu-ţi poate bate el însuşi la uşă pentru a-ţi înmâna ceea ce îţi doreşti, Universul se foloseşte de legea atracţiei pentru a-ţi oferi semne şi indicii ce te ghidează către îndeplinirea viselor tale. El ştie foarte bine că sarcina ta constă în a-ţi cultiva starea de recunoştinţă pentru împlinirea viselor
tale, aşa că îşi joacă rolul oferindu-ţi indicii care să îţi aducă aminte de faptul că trebuie să fii recunoscător. În acest scop, el se foloseşte de persoanele, circumstanţele şi evenimentele din jurul tău, aranjându-le astfel încât să îţi ofere indiciile necesare, dacă eşti atent. Iată cum se derulează acest „joc”:

Dacă auzi sirena unei ambulanţe, poţi considera acest lucru un indiciu magic primit din partea Universului că trebuie să fii recunoscător pentru că te bucuri de o stare de sănătate perfectă. Dacă vezi o maşină de poliţie, poţi considera acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru că te bucuri de siguranţă şi de securitate. Dacă vezi pe cineva citind ziarul, poţi considera acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru veştile bune pe care urmează să le primeşti.
Dacă doreşti să îţi modifici greutatea corporală şi vezi pe altcineva care arată perfect, poţi considera acest lucru un indiciu magic primit din partea Universului că trebuie să fii recunoscător pentru greutatea ta ideală. Dacă îţi doreşti un partener de cuplu şi vezi pe stradă un cuplu de îndrăgostiţi, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru partenerul ideal care se îndreaptă către tine. Dacă îţi doreşti o familie şi vezi un copil, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru copiii pe care urmează să îi ai. Dacă treci pe lângă o bancă sau pe lângă un bancomat, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru abundenţa financiară din viaţa ta. Dacă ajungi acasă, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru că ai o
casă, iar dacă un vecin te invită la o cafea sau îţi iese pur şi simplu în cale, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru vecinii buni pe care îi ai.
Dacă îţi iese în cale un obiect care se află pe lista dorinţelor tale, cum ar fi maşina la care visezi, o casă pe care ţi-ai dori să o ai, o motocicletă sau un calculator, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru împlinirea dorinţei tale în momentul de faţă!
Dacă începe o nouă zi şi cineva îţi spune „Bună dimineaţa”, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru ziua excelentă pe care eşti pe punctul de a o trăi. Dacă treci pe lângă cineva cu adevărat fericit, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să fii recunoscător pentru fericirea ta. Dacă auzi pe altcineva spunând întrun context oarecare mulţumesc, consideră acest lucru un indiciu magic că trebuie să spui tu însuţi cuvântul magic mulţumesc!

Solar system, illustration


Universul îţi reaminteşte într-o infinitate de moduri dintre cele mai creatoare că trebuie să te simţi recunoscător de-a lungul activităţilor tale curente. Este imposibil să înţelegi greşit un indiciu magic primit de la Univers, căci oricare este interpretarea pe care i-o acorzi, tu ai cu siguranţă dreptate! Universul se foloseşte de legea atracţiei pentru a-ţi transmite indicii magice, iar tu atragi întotdeauna acele indicii de care ai cea mai mare nevoie pentru a te simţi recunoscător în momentul
respectiv.

Spre exemplu, atunci când primesti un telefon de la un prieten sau de la un membru de familie, considera acest lucru un indiciu că trebuie să fii recunoscător pentru prietenii sau pentru familia mea. Dacă cineva face remarca banală: „Ce vreme frumoasă”, considera acest lucru un indiciu că trebuie să fiu recunoscătoare pentru clima minunată a regiunii în care trăiesti, dar şi pentru că ti-a fost dat să trăiesti o nouă zi frumoasă. Dacă se strică un aparat casnic, considera acest lucru un indiciu că trebuie să fiu recunoscătoare pentru funcţionarea perfectă a aparatelor mele casnice. Dacă o plantă din grădina se ofileşte,considera acest lucru un indiciu că trebuie să fii recunoscător pentru sănătatea plantelor din grădina .
Aşadar, îţi propun ca astăzi să joci şi tu jocul Caută indiciile magice. Tot ce trebuie să faci în acest scop este să îţi propui să descoperi indiciile magice pe care ţi le oferă Universul de-a lungul zilei şi să mulţumeşti pentru fiecare dintre ele. Spre exemplu, dacă vezi pe cineva care are o greutate perfectă, spune: „Mulţumesc pentru greutatea mea perfectă!” Nu poţi avea niciodată prea multă recunoştinţă. Întotdeauna
este posibil să fii şi mai recunoscător. De aceea, propune-ţi să reacţionezi printr-o stare de recunoştinţă la toate indiciile magice pe care ţi le transmite Universul. Dacă ai practicat toate tehnicile magice pe care ţi le-am recomandat pentru ultimele 24 de zile, cu siguranţă ai devenit suficient de sensibil la indiciile pe care ţi le transmite în această direcţie Universul. Unul din marile beneficii ale puterii magice a recunoştinţei este că te trezeşte şi te face să devii mai conştient şi mai lucid. De altfel, cu cât devii mai conştient şi mai lucid, cu atât mai recunoscător te simţi, şi astfel cu atât mai uşor îţi este să îţi îndeplineşti visele. Aşadar, joacă jocul Caută indiciile magice cu Universul!

TEHNICA MAGICĂ NUMĂRUL 25 Caută indiciile magice

■ 1. Enumeră Binecuvântările din viaţa ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele şi motivele pentru care te simţi recunoscător. Reciteşte apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
■ 2. Propune-ţi ca astăzi să fii mai conştient ca de obicei şi încearcă să sesizezi cel puţin şapte indicii magice pe care ţi le transmite Universul, care îţi reaminteşte pe această cale să fii recunoscător. Spre exemplu, dacă vezi pe cineva care are o greutate perfectă, spune: „Mulţumesc pentru greutatea mea perfectă!”
■ 3. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul magic mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua respectivă.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: