Adu magia in viata TA !(33)-ziua 29

VIITORUL TĂU MAGIC
Tu eşti constructorul propriei tale vieţi, iar recunoştinţa este instrumentul magic care îţi poate permite să îţi modelezi cea mai extraordinară viaţă posibilă. În urma celor 28 de zile, tu ai creat practic temelia acestei vieţi, iar de acum înainte te poţi folosi de unealta recunoştinţei pentru adăuga oricâte etaje noi doreşti la această construcţie. În acest fel, viaţa ta poate urca pe nivele din ce în ce mai înalte, până când vei ajunge la stele.
Nu există practic înălţime care să nu poată fi atinsă cu ajutorul recunoştinţei, sau finalitate pentru magia pe care o poţi experimenta. Ca şi numărul stelelor din Univers, aceasta este literalmente infinită!
Modalitatea ideală de a-ţi continua ascensiunea constă în menţinerea
fundamentului recunoştinţei pe care l-ai construit şi în adăugarea gradată de noi etaje prin intensificarea trăirii şi profunzimii recunoştinţei. Cu cât vei practica mai mult această trăire, cu atât mai intensă va deveni ea, şi cu cât va fi mai intensă, cu atât mai puţin timp va trebui să-i acorzi:

Trei zile pe săptămână în care practici tehnica Aminteşte-ţi de Magie sau combinarea acesteia cu alte două tehnici magice din această carte ar trebui să fie suficiente pentru menţinerea realizărilor de până acum şi pentru continuarea acumulării de noi rezultate magice în viaţa ta, astfel încât aceasta să devină din ce în ce mai bună. Spre exemplu, ai putea practica tehnica Aminteşte-ţi de Magie într-o zi, Relaţiile Magice a doua zi şi Banii Magici a treia zi.
Patru zile pe săptămână în care practici tehnica Aminteşte-ţi de
Magie sau o vei combina cu alte trei tehnici magice la alegere îţi vor menţine nivelul de recunoştinţă şi vor accelera magia.
Cinci zile pe săptămână de Aminteşte-ţi de Magie sau combinate cu
alte patru tehnici magice la alegere şi nivelul fericirii tale se va amplifica simţitor, iar magia va deveni mult mai manifestă în toate domeniile şi aspectele vieţii tale.
Şase sau şapte zile pe săptămână de Aminteşte-ţi de Magie sau combinate cu orice alte tehnici magice la alegere şi vei deveni un adevărat alchimist, care va transforma tot ce va atinge în aur curat!
Recomandări în vederea practicării magiei
Dacă doreşti ca magia să continue să acţioneze în toate domeniile vieţii tale, cum ar fi fericirea, sănătatea, relaţiile, cariera, banii şi posesiunile materiale, este bine să practici tehnicile magice corespondente o dată pe săptămână. Pe de altă parte, dacă doreşti să amplifici magia într-unul din aceste domenii, ar trebui să practici intensiv puterea recunoştinţei în domeniul respectiv, de mai multe ori pe săptămână. Spre exemplu, dacă eşti bolnav, poţi practica zilnic tehnicile magice recomandate pentru îmbunătăţirea stării de sănătate,
ba chiar de mai multe ori pe zi.
Iată câteva recomandări concrete care te pot călăuzi către tehnicile magice care au cel mai rapid şi cel mai puternic efect în fiecare domeniu de viaţă. Aplică aceste metode timp de minim trei săptămâni, practicând
tehnicile recomandate o dată pe săptămână:


RELAŢII

Relaţiile Magice
Praf magic asupra tuturor
Vindecă-ţi relaţiile într-o manieră magică
Bagheta Magică
(Tehnica Bagheta Magică poate fi aplicată pentru persoanele pe care le cunoşti folosind fotografii ale acestora, iar pentru persoane pe care nu le cunoşti, fără fotografii.)
Oglinda Magică
Aminteşte-ţi de Magie

SĂNĂTATE

Sănătatea Magi
Praf magic asupra tuturor
Magie şi miracole vindecătoare
Aerul magic pe care îl respiri
Bagheta Magică
(Tehnica Bagheta Magică poate fi aplicată pentru persoanele pe care le cunoşti folosind fotografii ale acestora, iar pentru persoane pe care nu le cunoşti, fără fotografii.)
Aminteşte-ţi de Magie
BANI
Banii Magici
Magnetul care atrage banii
(Dacă nu ai mai practicat până acum tehnica magică Magnetul care atrage banii, parcurge toţi paşii cel puţin o dată. Dacă ai practicat de mai multe ori tehnica, poţi trece direct la pasul 4.) Cecul Magic
Bagheta Magică (Tehnica Bagheta Magică poate fi aplicată pentru persoanele pe care le cunoşti folosind fotografii ale acestora, iar pentru persoane pe care nu le cunoşti, fără fotografii.)
Oglinda Magică
Aminteşte-ţi de Magie

CARIERĂ

Munca Magică
Bagheta Magică
(Atunci când aplici tehnica Bagheta Magică pentrucarieră, le poţi transmite succes altor oameni. În acest fel, îţi vei accelera succesul în propria viaţă. Tehnica Bagheta Magică poate fi aplicată pentru persoanele pe care le cunoşti folosind fotografii ale acestora, iar pentru persoane pe care nu le cunoşti, fără fotografii.)
Oglinda Magică
Aminteşte-ţi de Magie

DORINŢE PERSONALE

Praf magic asupra tuturor
Transformă-ţi toate dorinţele în realitate (Dacă nu ai mai practicat până acum tehnica magică Transformă-ţi toate dorinţele în realitate, parcurge toţi paşii cel puţin o dată. Dacă ai practicat de mai multe ori tehnica, poţi trece direct la pasul 3.)
Chiar în faţa ochilor tăi
Bagheta Magică
(Tehnica Bagheta Magică poate Ji aplicată pentru persoanele pe care le cunoşti folosind fotografii ale acestora, iar pentru persoane pe care nu le cunoşti, fără fotografii.)
Oglinda Magică
Aminteşte-ţi de Magie

Magic book

Piatra Magică

Practică zilnic tehnica Piatra Magică, continuând să ţii această piatră la capul patului şi să îţi aminteşti seara, la culcare, de cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat de-a lungul zilei care tocmai s-a încheiat, umplându-te de recunoştinţă. Dacă doreşti, poţi duce cu tine această piatră oriunde ai merge, luând-o când şi când în mână şi amintindu-ţi să te gândeşti la un motiv de recunoştinţă.

Praful Tău Magic

– O altă tehnică magică pe care o poţi practica zilnic este Praf magic asupra tuturor. Poţi presăra acest praf magic asupra celor care îţi fac un serviciu oarecare, dar la fel de bine îl poţi presăra asupra tuturor
oamenilor şi asupra tuturor situaţiilor din viaţa ta! Spre exemplu, dacă
şeful tău este morocănos astăzi, poţi presăra în secret praf magic
asupra lui. Dacă o persoană dragă este indispusă dintr-un motiv sau
altul, poţi presăra praf magic asupra ei. Dacă te întâlneşti cu cineva
căruia i-ar prinde bine puţină magie, poţi face acelaşi lucru. Tu ai
posibilitatea de a răspândi pretutindeni în jurul tău magia, presărând
simbolic praful magic asupra tuturor copiilor care îţi ies în cale, asupra
plantelor din grădina ta, asupra alimentelor şi băuturilor pe care le
consumi, asupra portofelului tău, asupra maşinii tale, asupra mobilului
tău înainte de a da un telefon sau asupra oricărei alte circumstanţe pe
care doreşti să o îmbunătăţeşti. Singurele limite pentru această tehnică
sunt cele ale imaginaţiei tale!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: