De Pace …

Acum doi ani, traiam o experienta noua pe care nici macar in cele mai urate vise nu am trait o . Se auzea din toate partile ,,covid….covid…,, .Eram unii dintre noi socati si panicati. Nu stiam la ce sa ne asteptam.

Recunosc m am panicat putin la inceput si eu …era ceva nou si necunoscut. Nu stiai ce sa crezi …la ce sa te astepti…

Eram trista si ma gandeam la familia mea , ca fiecare dintre noi.

Apoi mi am adus aminte de cuvintele lui John Maxwell -mentorul meu ,,fiecare provocare din viata noastra ne face mai puternici si in vremuri de criza fii sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau.,,

Doar stii cum e , schimbarea incepe cu tine. Asa ca am inceput sa invat si treptat sa mi transform neputinta si teama , in inspiratie.

Am inteles ca frecventa vibratiei noastre cu cat e mai ridicata cu atat suntem mai puternici in fata pericolului. Si am inceput sa ajut la ridicarea vibratiei oamenilor din jurul meu. A colegilor mei, a familiei si a prietenilor mei , a tuturor oamenilor pe care-i intalneam.

Nu toti m-au inteles. Isi spuneau poate ca vorbesc SF-uri…

A fost provocator , dar am invatat din asta si am citit si studiat despre cum functioneaza toate lucrurile in acest univers, despre legile universului, despre alegerile care ne ajuta sa devenim cea mai buna versiune a noastra. Totul este despre Iubire ! Avem nevoie de iubire , nu de competitie si ura.

Acum …avem alta provocare …toata lumea susoteste si ca de obicei face cele mai sumbre scenarii. Nu am invatat nimic !

Repetam aceeasi greseala …ascultam stirile, stam lipiti de tv si de telefoane si ne stoarcem mintea sa facem cele mai gresite scenarii despre viitor.

Treziti-va oameni buni ! Iubiti, bucurati-va de natura care renaste la viata , ajutati cu ce puteti pe cei ce au nevoie, lasati judecata ….traiti azi frumos , aveti grija la ganduri si la ziua de azi , cu gandurile si actiunile pe care le intreprindeti AZI va claditi viitorul de maine . Sunteti creatorii vietii voastre. .

Sus vibe-ul dragilor ! Sunteti minunati !

,, Doamne, ….da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, Curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba, Si intelepciunea de a sti diferenta…,,- Reinhold Niebuhr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: