Cele 7 leacuri impotriva saraciei

Cred ca fiecare dintre noi ar vrea sa cunoasca leacul impotriva saraciei. Ce ziceti? Am dreptate?

Dupa cum v-am zis intr-un articol de zilele trecute , am citit cartea ,, Cel mai bogat om din Babilon,, care are multe invataminte si vi le impartasesc si voua.

Babilon a fost cel mai opulent oras din lumea antica, pentru ca locuitorii lui erau cei mai bogati oameni din acea vreme. Acestia stiau sa aprecieze valoarea banilor. Puneau in practica principii financiare extrem de solide pentru obtinerea banilor, pastrarea si punerea lor la treaba , fapt care le aducea si mai multi bani.

Bogatiile Babilonului sunt rezultatul intelepciunii poporului sau care a inteles ca primul pas este sa inteleaga tainele imbogatirii.

  • trebuie sa profiti de toate oportunitatilece ti se ivesc in cale;
  • sa ai o dorinta nemarginita de a te imbogati;
  • sa intelegi ca ceea ce a invatat sa faca un om , poti invata si tu;

IATA CELE 7 LEACURI

  1. INCEPETI SA VA UMPLETI PUNGA CU AUR

Orice meserie ai avea fii convins ca este un izvor de aur, din care trebuie sa-ti rezervi o anumita suma pentru tine. O mica parte o pui spre pastrare , 10% din ce castigi il pui in ,,punga,,.

,,Din fiecare zece monede pe care le puneti in punga, nu trebuie sa scoateti mai mult de noua. Astfel punga voastra va incepe sa se ingrase , iar greutatea ei va va provoca o placere deosebita…,,

Cu siguranta ca zeii au dat o lege prin care aurul sa-si gaseasca mult mai usor drumul spre cel care isi pastreaza cu fidelitate o anumita parte din castig. Si reciproca e valabila- aurul il evita pe cel a carui punga este mereu goala.

De ce v-ati bucura mai mult? De micile placeri ale vietii, bijuterii, vesminte, bucate alese, lucruri care se duc pe apa sambetei? Sau de lucrurile cu adevarat practice , aurul , pamanturile , afacerile , investitiile care va vor aduce un venit permanent? Monedele care le luati din punga va ofera lucrurile din prima categorie, iar cele pe care le lasi in punga iti ofera lucrurile din a doua categorie.

2. CONTROLATI-VA CHELTUIELILE!

Trebuie sa va staviliti multe dorinte complet inutile .Toti oamenii sunt coplesiti de dorinte pe care nu le pot indeplini. Dorintele noastre sunt nelimitate dar cele pe care trebuie neaparat sa le realizam sunt putine. Analizati-va cu atentie modul de viata! Acolo veti gasi multe cheltuieli ce pot fi reduse sau eliminate definitiv. Invatati sa apreciati fiecare moneda pe care o cheltuiti. De aceea alegeti cu mare grija lucrurile pe care le cumparati! Triati-le pe cele care sunt realmente necesare si pe care le puteti achizitiona cu cele noua monede pe care le puneti la bataie.

Nu va atingeti de cea de-a zecea moneda. Ea va va umple punga ! E samanta prosperitatii.

Stabiliti-va o anumita suma de bani cu ajutorul careia sa va realizati cheltuielile vitale , sa va impliniti anumite dorinte sufletesti si sa va bucurati de unele placeri ale vietii, fara a va cheltui comoara pusa deoparte.

3 . INMULTITI-VA AURUL PUS DEOPARTE!

,,Trebuie sa puneti la treaba fiecare moneda in asa fel ca asta sa se inmulteasca precum turmele pe campii, pentru ca voi sa va puteti bucura de izvorul nesecat de aur,,

4. AVETI GRIJA SA NU VA PIERDETI COMORILE

Trebuie sa invatam in primul rand sa pastram sumele mici de bani pe care le castigam inainte ca zeii sa ne incredinteze sume mai mari de bani.

E bine sa le cereti sfaturi celor care lucreaza de mult timp cu banii si stiu sa obtina profit de pe urma lor. Nu va costa nimic sa le cereti sfatul, insa valoarea lor se va dovedi inestimabila , caci va vor scuti de o suferinta inutila. Faceti investitii care nu va pun in pericol agoniseala.

5. TRANSFORMATI-VA CAMINUL INTR-O INVESTITIE PROFITABILA!

Deveniti stapanul acoperisului ce va adaposteste pe voi si familia voastra. Platiti chirie acum? De ce sa nu luati un credit si sa platiti asa cum platiti chiria , rata la banca. In cativa ani creditul va fi achitat si atuci veti avea bani investiti in ceva . In casa voastra! Deveniti stapanii propriilor voastre camine!

6. ASIGURATI-VA UN VENIT PENTRU VIITOR

Asigurati-va din timp anii grei ai batranetii si protectia familiei voastre!

7. PERFECTIONATI-VA TALENTUL DE A CASTIGA !

Trebuie sa va cultivati talentul nativ si sa studiati din greu ca sa deveniti mai intelepti si mai competenti in cariera pe care v-ati ales-o in viata , in asa fel incat sa actionati mereu cu mai multa responsabilitate. Trebuie sa capatati incredere cat mai multa in fortele proprii pentru a va indeplini dorintele .

Nu va opriti niciodata din invatat! Doar asa veti deveni capabili sa obtineti tot ce va doriti.

Acestea sunt cele sapte leacuri impotriva saraciei , si ganditi-va ca aceasta carte a fost scrisa in 1926. Puneti asadar in practica aceste adevaruri pentru a va putea bucura de o viata imbelsugata!

O zi cu spor dragilor! Da-ti comentarii daca va plac postarile mele!

Alătură-te conversației

3 comentarii

    1. milostenie fata de saraci ar trebui inteleasa in sensul de a-i ajuta sa se ridice sa constientizeze ca se poate altfel. De aceea trebuie ajutati cu posibilitatea de a studia , de a invata o meserie , de a se realiza. Atunci cand le dam bani nu facem decat sa i adancim in saracie. Ei intotdeauna vor astepta ajutor dar nu vor face nimic sa iasa din starea in care se afla. Sunt atatea exemple in jurul nostru. Cititi ,,Stiinta de a deveni bogat ,, de WALLACE D. WATTLES

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu