Adu magia in viata TA !

Ce zici ? ai nevoie de magie in viata Ta?

De cativa ani citesc si caut sa inteleg care e secretul vietii. V-am mai spus in alte articole ca secretul e Recunostinta .

Sa inveti sa fii recunoscator pentru ce ai si pentru ce vei primi . Sa te focusezi pe ceea ce vrei si sa activezi spre ce e bine si in folosul tau, pentru ca legea atractiei sa lucreze pentru indeplinirea viselor tale.

Asta inseamna sa aduci magia in viata ta !

Misterul care le-a scăpat oamenilor secole la rând poate fi rezumat
într-un singur cuvânt: recunoştinţă.
„Celui care îşi exprimă recunoştinţa i se va mai da, şi va trăi în
abundenţă. Celui care nu îşi exprimă recunoştinţa i se va lua chiar şi
ceea ce are.”

Recunoştinţa operează la unison cu o lege universală ce guvernează întreaga viaţă. Aceasta este legea atracţiei, care gestionează întreaga energie a Universului, de la formarea atomilor şi până la mişcarea planetelor. Ea spune că „principiile similare se atrag”.

Celulele unui organism viu sunt menţinute laolaltă, la fel ca şi substanţa unui obiect material, numai datorită legii atracţiei. Aceeaşi lege operează inclusiv
asupra gândurilor şi sentimentelor tale, care reprezintă în egală măsură
manifestări energetice. De aceea, tu atragi către tine tot ceea ce gândeşti
şi tot ceea ce simţi.

Spre exemplu, dacă gândeşti: „Nu-mi place slujba pe care o am”, „Nu am destui bani”, „Nu-mi pot găsi un partener perfect”, „Nu-mi pot plăti facturile”, „Nu cred că o să reuşesc în ceea ce mi-am propus”, „Cutare nu mă apreciază”, „Nu mă înţeleg cu părinţii mei”, „Copilul meu are o problemă” sau „Am dificultăţi în căsnicie” – tu vei atrage din ce în ce mai mult aceste experienţe de viaţă.
În mod similar, dacă te gândeşti la lucrurile pentru care te simţi recunoscător, cum ar fi: „Îmi iubesc slujba”, „Familia mea mă sprijină în tot ceea ce fac”, „Am avut o vacanţă excelentă”, „Mă simt uimitor de bine astăzi”sau Am petrecut un weekend minunat în natură, alături de fiul meu”, şi dacă simţi sincer starea de recunoştinţă, tu vei atrage din ce în ce mai mult aceste motive de satisfacţie în viaţa ta.

„Când te trezeşti dimineaţa, mulţumeşte pentru lumina zorilor, pentru
viaţa ta şi pentru vitalitatea de care te bucuri. Oferă mulţumiri pentru
hrana pe care o consumi şi pentru bucuria de a trăi pe acest pământ.
Dacă nu găseşti niciun motiv de recunoştinţă, vina îţi aparţine ţie, nu
Universului.”
TECUMSEH (1768-1813)
Lider nativ american al tribului Shawnee

https://mailchi.mp/7e1de5c5fcbc/adu-magia-in-viata-ta

Lasă un comentariu