Adu magia in viata ta !…

Puterea recunoştinţei a fost propovăduită şi practicată de mii de ani, fiind transmisă de la o generaţie la alta de-a lungul secolelor şi răspândindu-se de pe un continent pe altul şi de la o civilizaţie la alta.
Marile religii ale lumii: creştinismul, islamul, iudaismul, budismul,
sikhismul şi hinduismul – toate au în centrul lor conceptul de
recunoştinţă.
Profetul Mohamed a afirmat că recunoştinţa pentru abundenţa
primită reprezintă cea mai bună poliţă de asigurare că abundenţa va
continua să curgă în viaţa ta
La rândul lui, Buddha a spus că omul nu are decât motive de bucurie

şi de recunoştinţă.
Lao Tzu a declarat că întreaga lume îi aparţine celui care se bucură de realitate aşa cum este aceasta.
Krishna a afirmat că acceptă întotdeauna cu bucurie tot ceea ce i se oferă.
Regele David le-a recomandat supuşilor săi să mulţumească pentru întreaga lume, adică pentru tot ceea ce există între pământ şi cer.
În sfârşit, Iisus obişnuia să spună mulţumesc înainte de orice miracol pe care îl realiza.
De la aborigenii australieni şi până la triburile africane maasai şi zulu, de la indienii americani navajo, shawnee şi cherokee, şi până la tahitieni, eschimoşi şi maori, practica recunoştinţei reprezintă însuşi nucleul central al tuturor tradiţiilor indigene.


„Când te trezeşti dimineaţa, mulţumeşte pentru lumina zorilor, pentru viaţa ta şi pentru vitalitatea de care te bucuri. Oferă mulţumiri pentru hrana pe care o consumi şi pentru bucuria de a trăi pe acest pământ,,.
Dacă nu găseşti niciun motiv de recunoştinţă, vina îţi aparţine ţie, nu Universului.”
Cărţile de istorie sunt pline de personaje ilustre care au practicat recunoştinţa şi ale căror realizări le plasează în rândul celor mai măreţi oameni care au trăit pe acest pământ: Gandhi, Maica Tereza, Martin Luther King Jr., Dalai Lama, Leonardo Da Vinci, Platon, Shakespeare, Esop, Blake, Emerson, Dickens, Proust, Descartes, Lincoln, Jung, Newton, Einstein şi foarte mulţi alţii.
Oamenii moderni ignoră această putere, căci numai cine o practică poate experimenta magia recunoştinţei în viaţa sa de zi cu zi!

Vino intr-un program de practicare a recunostintei timp de 28 de zile si vei aduce magia in viata ta ! INSCRIE-TE PE LINK-UL DE MAI JOS

https://mailchi.mp/7e1de5c5fcbc/adu-magia-in-viata-ta

Lasă un comentariu