Must-have pentru vara

Aloe vera este folosita de secole pentru beneficiile sale atat asupra starii de bine, din interior, cat si asupra pielii. In multe gospodarii, planta crescuta in ghiveci era folosita ca prim-ajutor pentru arsuri, dar astazi te poti bucura de toate proprietatile sale intens calmante intr-un flacon mereu la indemana. 


  Cu peste 80% gel pur de aloe in compozitie, Aloe Vera Gelly este un must-have in orice casa, in orice anotimp. Acest gel versatil, hidratant si calmant este de nelipsit atunci cand iti faci bagajul pentru plaja. E usor sa te lasi scaldat in razele soarelui, mai ales vara, si de multe ori pielea care nu este obisnuita sa fie expusa are de suferit – se inroseste, se arde, isi pierde hidratarea si stralucirea. Si cu siguranta aceasta descriere nu se potriveste cu idealul de bronz perfect si sanatos. Din fericire, proprietatile racoritoare ale Aloe Vera Gelly salveaza ziua. Pentru ca Aloe Vera Gelly este ideala pentru aplicare dupa expunerea la soare si calmeaza iritatiile, chiar si pentru pielea foarte sensibila.

Calmeaza. Racoreste . Catifeleaza

  • Contine si vitaminele C si E, cu rol important in mentinerea sanatatii pielii
  • Formula include si alantoina, recunoscuta pentru proprietatile sale calmante
  • Gelul gros, translucid, se absoarbe rapid in piele
  • Nu pateaza hainele
  • Calmeaza rapid iritatiile cutanate minore
  • Ideala pentru intreaga familie
  • Nelipsita din orice trusa de prim-ajutor
  • Potrivita si pentru vegetarieni
  • Certificata IASC (Consiliul Stiintific International pentru Aloe)

Aloe Vera Gelly se aplica in strat generos acolo unde pielea are nevoie de calmare sau hidratare, dupa ce in prealabil zona a fost cu atentie curatata, masand usor, pana se absoarbe in piele. 

Forever iti ofera tot ce ai nevoie ca sa ai grija de pielea ta vara asta!

Protejeaza-te de efectele nocive ale razelor UVA si UVB cu Aloe Sunscreen (pentru corp) si Protecting Day Lotion (pentru ten)
Racoreste-te cu un mix unic de gel pur de aloe si 11 extracte valoroase din plante, mereu la indemana si usor de aplicat in flaconul tip spray Aloe First.
Calmeaza pielea iritata sau inrosita de soare cu Aloe Vera Gelly – consistenta de gel este ideala dupa expunerea la soare, racorindu-te atunci cand ai cea mai mare nevoie.
Hidrateaza pielea in profunzime cu Aloe Lotion sau Aloe Moisturizing Lotion, bogate in Aloe vera, colagen, elastina, ulei de jojoba si de samburi de caise, alantoina, vitaminele C si E.
Rasfata-ti si tenul dupa expunerea la soare, hidratandu-l in profunzime cu Aloe Bio-Cellulose Mask.
Ai grija si de buze, si ele sunt afectate de razele soarelui – Aloe Lips isi gaseste cu usurinta locul in orice geanta si iti mentine buzele perfect hidratate.

Indiferent ca te pregatesti de o binemeritata vacanta sau ti-ai planificat doar un weekend prelungit in care sa profiti de vara, strecoara in bagaj aceste produse must-have de sezon si astfel esti sigur ca pielea ta are parte de cea mai buna ingrijire.

Vara cu soare !

Lasă un comentariu