Despre mine

De cativa ani sunt pasionata de dezvoltare personala si setare mentala si mi-am dat seama ca aceasta ramura este benefica fiecaruia dintre noi. Imi doresc sa inspir cat mai multi oameni.

Suntem ceea ce gandim , gandurile sunt cele cu ajutorul carora ne creem viata de aceea trebuie sa invatam sa gandim. Nu ne invata asta la scoala din pacate , de aceea trebuie sa ne alegem mentori de la care sa invatam. Primii mentori sunt autorii cartilor pe care le citim. Asa ca va voi aduce in discutie teme ale unor cartio care mie mi-au schimbat viata. Voi posta cat de des voi putea si voi avea multe surprize pentru voi.

Am si o afacere in Network Marketing de care sunt incantata, e o afacere de familie pe care o poate face oricine si are la baza produse pe baza de aloe Vera care sunt foarte bune pentru sanatatea noastra. Daca vreti sa stiti mai multe vorbim.

De asemenea sunt si membra John Maxwell Team si sunt certificata ca si speaker, coach, teacher and trainer si doresc sa va dau din ADN ul JMT si voua. Voi organiza mastermind-uri si va invit sa va inscrieti sa discutam cu totii intr-un cadru privat pe zoom.

%d blogeri au apreciat: